Сградата „Джон Атанасов в София Тех Парк се превръща в

...
Сградата „Джон Атанасов в София Тех Парк се превръща в
Коментари Харесай

София Тех Парк се превръща в туристическа дестинация

Сградата „ Джон Атанасов " в София Тех Парк се трансформира в дестинация, сплотяваща експерти, заети в областта на туризма. На 5 и 6 април ще се организира шестото издание на конференцията Travel Academy. Над 60 лектора от България и чужбина предават своя ноу-хау, за възстановяване на туристическия бизнес. Спектърът от събития в границите на конференцията се уголемява с новото пространство за дейни студенти в туристически посоки и Business-to-Business експо зоната. За първи път по време на специфична гала ще бъдат връчени влиятелните награди на академията.
В взаимозависимост от своята тема, лекциите са групирани в три зали. Презентаторите в зала Keynote ще споделят последните трендове в туризма, потребни препоръки за развиването му и данни от изследвания по тематиката. Фокус в HoReCa са съставените елементи, нужни за основаването и поддържането на сполучлив бизнес в региона на хотелиерството и ресторантьорството. В зала Technology ще се акцентира по какъв начин туризмът най-добре да ръководи новите технологии, с цел да работят напълно в негова изгода. Панелните полемики в програмата ще дадат опция на гостите да се включат в разискването на настоящите проблеми в сектора.
Традиционно лекторите на Travel Academy са потвърдени експерти, заемащи виновни позиции в български и интернационалните структури. Те са създатели на марки, шефове, маркетолози, търговци, шефове и университетски преподаватели, ангажирани с положителното бъдеще на туристическата активност.
За първи път ще се състои връчването на премиите Bulgarian Travel Academy Awards. На публична церемония гала, в края на първия ден от конференцията, ще бъдат раздадени общо 16 оценки, разпределени в 5 категории: Хотел на годината, Туристическа организация на годината, Онлайн туристическа медия на годината, Туристическа община на годината и Туристическа атракция на годината. Оценката на всеки номиниран се образува съгласно разнообразни критерии, според от категорията. Голяма тежест има 21-членното жури от потвърдени специалисти. Публиката също ще избере собствен победител във всяка категория, съгласно броя събрани гласове в уеб страницата на събитието.

От тази година Travel Academy поема по-голяма отговорност за бъдещите експерти в туристическия отрасъл и най-новите артикули и услуги в сферата. Ключов за конференцията е първият по рода си кариерен конгрес Travel Career, предопределен за студенти от туристически посоки. Те ще се срещнат със своите евентуални работодатели, с цел да научат за техните свободни позиции и да слагат началото на своя сполучлив професионален път.

Посетителите на конференцията ще имат достъп и до новата B2B експо зона, основана особено за всеки бизнес, работещ в интерес на промишлеността. Там ще бъдат показани голям брой нововъведения, проектирани за облекчение на пътешествениците и техните домакини на всички места по света.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР