Сгодените принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват традиционна Коледа

...
Сгодените принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват традиционна Коледа
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват традиционна Коледа с кралица Елизабет Втора


Сгодените принц Хари и Меган Маркъл ще честват обичайната Коледа с кралица Елизабет Втора и други членове на английското кралско семейство в двореца Сандрингам в Източна Англия, съобщи ДПА.

Братът на Хари, принц Уилям, и фамилията му също ще се причислят на Коледа, 25 декември.

Очаква се кралското семейство да съблюдава годишната традиция и да участва на утринната работа на Коледа в църквата " Св. Мария Магдалена " наоколо до провинциалното имение.

Подаръците се разменят на Бъдни вечер.

Традиционното коледно меню на идващия ден включва наденички за закуска и пуйка за обяд, съгласно Дарън Макгрейди, който е бил основен готвач на кралското семейство 15 години през 80-те и 90-те години на предишния век. Обядът стартира в 13 ч. локално време.

" На масата има комплицирано сгънати бели салфетки, сребърен свещник със запалени свещи, гарафи с вино ", сподели той.

Дори обичаните на кралицата коргита имат самостоятелни менюта, които нормално включват заешко, телешко или пилешко месо с ориз и зеле.

Нейно Величество, която е на 91 години, и принц Филип, който е на 96 години, изпращат към 750 коледни картички всяка година.

Освен това Елизабет Втора дава празничен пудинг с плодове и дарове на всички 1500 души от кралското домакинство. Някои от подаръците тя връчва персонално на личния състав от Бъкингамския замък в Лондон и Уиндзорския палат в западната част на английската столица.

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари, който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл – звездата от телевизионния сериал " Костюмари ", оповестиха годежа си предишния месец. Те ще сключат брак на 19 май в Уиндзорския палат. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР