Сглобката ще продължи, бъдете сигурни. Позицията на нашата коалиция е,

...
Сглобката ще продължи, бъдете сигурни. Позицията на нашата коалиция е,
Коментари Харесай

Атанасов: Сглобката ще продължи. Позицията на ПП-ДБ е, че Денков трябва да бъде външен министър

" Сглобката ще продължи, бъдете сигурни. Позицията на нашата коалиция е, че при ротацията Денков би трябвало да бъде външен министър при ротацията ".

 

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

 

Пред публицисти Атанасов разгласи, че разполага със лист на всички, които са били част от така наречен " клуб за магистрати ", само че отхвърли да го покаже.

" Имам целия лист на тези лица, които са имали карти и са ходили на този клуб ", съобщи през днешния ден в коридорите на Народното събрание Атанасов, откакто депутатите сътвориха краткотрайна комисия за следствие на задкулисието в правосъдната власт, с акцент върху активността на кръга към убития Мартин Божанов - Нотариуса.

Атанасов посочи, че е подкрепил предлагането на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова краткотрайна комисия да излезе с съответно законодателно след 3-те месеца, в които ще заседава.

По мотив коментара на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който изиска нови локални избори в София, Атанасов сподели, че би трябвало да се търси решение и да се избере ръководител на Столичния общински съвет.

Междувременно, откакто стана ясно, че Софийска апелативна прокуратура анулира разпореждане за отвод от формиране на досъдебно произвеждане за нарушавания на Закона за отбрана на класифицираната информация от ДАР, Атанас Атанасов реагира като подаде сигнал в прокуратурата и ДАНС да извърши инспекция дали има пробив в националната сигурност или не. Според него по случая би трябвало да бъде формирано досъдебно произвеждане за длъжностни закононарушения.

Сигналът се отнася за извършена социална поръчка за избор на оператор за разработване на ваучери за храна, при която е позволено нарушаване, обвързвано с данни на чиновници на ДАР.

" Става дума за една социална поръчка за ваучери на храна на чиновниците на ДАР, то е смешно, само че по този метод са осветени чиновници на разузнаването ", сподели Атанасов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР