Сглобката получи своя удобен лубрикант. Това заяви лидерът на ВМРО

...
Сглобката получи своя удобен лубрикант. Това заяви лидерът на ВМРО
Коментари Харесай

Каракачанов: Сглобката получи своя удобен лубрикант – Костадин Костадинов

Сглобката получи своя комфортен лубрикант. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във Фейсбук.

Ето какво споделя още той в своята обява:

Вчера Костадин Костадинов още веднъж излъга. За следващ път неговата неистина беше ориентирана не към някой различен, а към личните му гласоподаватели.

В най-подходящият миг Костадин пусна законопроект да излизаме от НАТО. Това се случва в епицентъра на скандал сред ПП-ДБ и ГЕРБ, по какъв начин да разпределят властта. В фамилната свада се включи и ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер, с цел да отбрани достойнството на снахата на ЕНП - Мария Габриел.

В тази обстановка Костадинов играе ролята на комфортния лубрикант, с цел да се сдобрят въз основата на евроатлантическите полезности.

Какво постанова точно през вчерашния ден Костадин Костадинов да внесе подобен законопроект? Какво му беше на предишния месец или предходната година, примерно?

Тогава не се водеха договаряния за кабинет. Ето това!

Всявайки боязън измежду жълтопаветната фракция и нейните водачи, Костадинов прави спойка на счупената сглобка. Същевременно, втвърдява и личните си гласоподаватели, като искрено ги подвежда с дейности и думи, които няма да дадат никакъв резултат.

Не за първи път Костадинов работи по този метод. Нека си напомним какво обещаваше:

- Обеща, че ще връща партийната дотация. Излъга!

- Всеки път когато дойдат избори събира подписи за референдум против еврото, който е наясно, че няма по какъв начин да мине пред Конституционния съд. Излъга!

- Каза, че паметника Шипка ще бъде демонтиран. Излъга!

 

Сега отклонява вниманието и заостря реториката вид " евроатлантизъм “, че да не се разглоби сглобката.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР