Сглобката остана неразбрана и затова я наказаха. Има 350 000

...
Сглобката остана неразбрана и затова я наказаха. Има 350 000
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Сглобката я наказаха, няма смисъл от нови избори

Сглобката остана неразбрана и по тази причина я наказаха. Има 350 000 гласа отлив от ПП-ДБ и 150 хиляди от ГЕРБ. Това сподели пред bTV някогашната външна министърка Надежда Нейнски. 

Първата политическа мощ - ГЕРБ, би трябвало да си поеме отговорността, счита тя. " Трябва промяна не със промяна на хора, а промяна на политиките. Може да опитат не с коалиция, а с поддръжка за политики ", даде рецептата Нейнски. И уточни, че няма смисъл от нови избори, в случай че не се предложи нещо ново.

Посочи, че в случай че няма кабинет, след дни има риск България да изпрати служебния си министър председател за избора на нова еврокомисия. Това държавно управление опита да промени геополитическата ни ориентировка с позицията за Сребреница, посочи Нейнски. Според нея това не било от непросветеност.

Тя назова провокация към позицията на България изявлението на президента Румен Радев да няма общо решение на НАТО за военна помощ за Украйна.

Европейската национална партия реализира най-високия си резултат, разяснява Нейнски резултатите от вота в Европа. И добави, че въпреки на континента да има напредък на националистите, те не са единни. Даде образец с италианската премиера Джорджа Мелони, която поддържа военната помощ за Украйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР