Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се

...
Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят начин да се
Коментари Харесай

Румен Гечев: Сглобката няма да пусне властта

Сглобката няма да пусне властта. Ще намерят метод да се схванат, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев пред БНР. " Ще намерят метод да разиграват сюжети на " Многострадална Геновева " и ще се съберат ", разяснява той.

По думите на социалиста, като се има поради " външния фактор ", няма по какъв начин да се знае " какво ще подреди посолството ". Според него обаче " няма да пламне обич " сред ръководещите. " В тази така наречен сглобка те не се понасят едни други, не се търпят едни други ", уточни Гечев.

Народният представител сподели още, че протичащото се в България не може да се преведе на никакъв език, а никоя прогноза не се базира на надеждни основи. " Не съм сигурен, че вървим към избори. Това държавно управление трябваше да си отиде и да не се прави ново от същите играчи. И двете страни излъгаха своите гласоподаватели по извънредно безсрамен метод ", посочи Румен Гечев. Той съпостави ръководството страната със аероплан, в който първият и вторият водач се боричкат и се търкалят в кабината. " Това изтезание би трябвало да се приключи - тази битка на двамата водачи в кабината и третия асистент ", съобщи депутатът.

" Дебнат се на завоя ", уточни той и добави, че има дебнене, което е неприлично, недопустимо и рисково за страната. " Този политически Квазимодо не е единствено в държавното управление, той е и в Народното събрание. Резултатът е драматичен ", счита социалистът.

Той сподели още, че напрежение в Българска социалистическа партия няма.

Пред Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев разяснява, че България няма потребност от нови избори. Във връзка с острата реакция водача на ГЕРБ Бойко Борисов метода на подаване на оставката на акад. Николай Денков от премиерския пост националният представител съобщи: " Тази оставка беше обвързвана със съглашението за ротацията. На деветия месец акад. Денков трябваше да подаде оставка, което той и направи. "

Той уточни, че оттук насетне се чака президентът Румен да разгласи графика за съвещания и връчването на мандати за сформиране на държавно управление. " Не виждам какво може повече да се протака. Ако не можем да се разберем за 10 дни, няма да можем да се разберем и за 2 месеца ", посочи Панев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР