Сглобката е вредна за България и носи повече щети, отколкото

...
Сглобката е вредна за България и носи повече щети, отколкото
Коментари Харесай

Сглобката е вредна за България и носи повече щети, отколкото ползи

Сглобката е нездравословна за България и носи повече вреди, в сравнение с изгоди. Това написа в собствен коментар общинският консултант  Карлос Контрера.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Сглобката е нездравословна за България и носи повече вреди, в сравнение с изгоди

Като жители не виждаме никакъв публично потребен смисъл от съществуването на така наречен „ сглобка “.

Видната, само че неофициализирана официално коалиция сред ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи е цялостен управнически и политически неуспех. Подготвяната ротация няма да създаде нищо повече от още един неуспех.

Това държавно управление – Денков-Габриел, не съумя даже да се приближи до осъществяване на нито един от целите си. Постигнаха крушение с приемането ни в Шенген – непълен банкет, а най-важният детайл – отпадане на контрола по сухопътните граници, към момента е мираж. Провалиха се и в целта си за приемане на България в Еврозоната. Съдебната и конституционната им промяна се оказа едно „ мазно турско кафе “, чийто резултат за хората не е ясно тъкмо какъв е.

Сглобката не осъществя нито една промяна, нито една. Това ръководство е единствено и само „ Постове и Пари “.

На сглобката би трябвало да бъде комплициран край, кабинетът Денков да подава оставка и никаква ротация

ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи са затънали в непоследователност, клиентелизъм и финансово-икономически афери. По никоя от значимите за българските жители тематики този кабинет и създалите го парламентарни партии не направиха безусловно нищо. Ние сме очевидци на следващо повишаване на цените на горива, храни, услуги. Свидетели сме на безпорядък в енергетиката. Хаос в земеделието. Тотален безпорядък в бранш „ Сигурност “, неработещи разследващи и правоохранителни служби. Здравеопазването е в колапс и придружено още веднъж от каскада обществени кавги. Списъкът не е обстоен, само че е индикативен за немощта на сглобката и тоталното отделяне от действителните проблеми на българските жители.

Българското общество се нуждае от ограничения за възстановяване на обучение, на опазване на здравето, подсилване на сигурността и увеличаване на българската войска

По всяка една от тези тематики актуалната сглобка се провали и продължава да се проваля. Политическата легитимност на този кабинет, събрал несъбираемите, е изчерпана от дълго време. Безпринципната сглобка няма стратегия, няма проект за деяние и за девет месеца не може да регистрира нито една основна мярка, подобрила живота на жителите.

Напротив, когато властта явно не се оправя, тя би трябвало да бъде заменена. Вместо ротация е редно да има нови парламентарни избори, с цел да се даде оценка и българите да си кажат желаеме ли да я караме отново по този начин или да се върви към национално виновна и пробългарска политика.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР