Сглобката е паянтова. Но работи. Това обяви лидерът на ГЕРБ

...
Сглобката е паянтова. Но работи. Това обяви лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Сглобката е паянтова. Но работи

Сглобката е паянтова. Но работи. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на юношески конгрес в Сливен. 

Израелски изтребители ликвидираха Уесам Фархат - пълководец на батальон на " Хамас " с директно присъединяване в нападението на 7 октомври.

Въоръжен обир е бил осъществен в столичния квартал " Левски ". Нападателят взел раницата на пешеходец, откакто го заплашил с газов револвер. 

Мъж бе погубен по непредпазливост по време на лов в Разградско. Инцидентът е станал при излет за отстрел на диво прасе в местността Кованлъка край село Мортогоново. 

Две диверсантки отровиха 35 съветски бойци в окупирания от Русия украински град Симферопол, Крим. Вижте по какъв начин в долния линк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР