Сглобката атакува президента от много време насам, защото е необходимата

...
Сглобката атакува президента от много време насам, защото е необходимата
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ако сглобката не провокира Радев да създаде нещо сега, ще направи живота му черен за 2-3 г.

„ Сглобката нападна президента от доста време насам, тъй като е нужната комфортна цел, откакто партиите между тях се сдобриха. Делян Пеевски може да изнесе тази офанзива против Радев и да свърши сложната работа. Това ще е комфортно за сглобката. Възможно е това да е обвързвано и с вътрешната обстановка в Движение за права и свободи. Външният министър на Турция, който е и някогашен началник на разузнаването, се срещна с Мустафа Карадайъ при визитата си в България. В страната стават доста значими неща, в това число и за нашата сигурност. Президентът, който мъчно може да бъде наименуван изключително проамерикански, много пламенно се базира на американски инструмент, каквито са глобите „ Магнитски “. Очевидно става за пренареждане под повърхността ". Това съобщи социологът Първан Симеонов пред БНР.

„ Нека да изчакаме, тъй като в този момент е най-лесно да кажем, че това е комфортна обстановка за президента, тъй като Пеевски е надалеч от неговия рейтинг. За него е комфортно да има съперник, който през годините беше демонизиран. В сходна обстановка обаче единият няма толкоз доста да губи, до момента в който Радев е с високия рейтинг и е уязвимият. Освен това, за Румен Радев е рисково, защото наподобява, че се е скарал с всички. Президентът е в много по-удобна позиция от позиция на публичната известност. Описвам всичко това, тъй като не ми се гадае и би трябвало да изчакаме развиването “, сподели още Симеонов.

„ Сглобката се пробва да предизвика Радев да направи нещо в този момент. Ако това не се случи, ще го удря през идващите 2-3 години, с цел да изхабят рейтинга му и ще направи живота му черен. Времето работи за президента ", разяснява Симеонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР