Сгъваемите телефони успяха да се наложат на пазара, а водещи

...
Сгъваемите телефони успяха да се наложат на пазара, а водещи
Коментари Харесай

Може ли Motorola Razr да е сгъваем iPhone

Сгъваемите телефони съумяха да се наложат на пазара, а водещи производители от ранга на Samsung, Huawei и Xiaomi към този момент пускат следващо потомство на тези новаторски устройства. 
 Motorola Razr 2022 и всичко за новия сгъваем смарт телефон
Новият Motorola Razr - премиум осъществяване на приятна цена

С някои основни подобрения

Apple е измежду дребното огромни имена, които към момента не са посочили сходна джаджа, само че това не пречи на някои хора да мечтаят с цялостна мощ за бъдещия iPhone Fold, Flip или каквото друго наименование избере Аpple. 

Вдъхновени от опцията за сходен телефон, двама китайски ютюбъри са съумели собственоръчно да основат работещ сгъваем iPhone, който в тази ситуация са кръстили iPhone V. 
 Снимка 594624

Видеото им YouTube, в което демонстрират от близко процеса, събра над половин милион гледания единствено за три дни и е същинско наслаждение за всеки тех запалянко. 

Младежите са се трудили над 200 дни и са счупили най-малко 37 екрана, с цел да съумеят да основат творението си, което в основата си носи мощно модифициран корпус на Motorola Razr 2019. 
 Снимка 594625

Останалите съставни елементи са цялост от истински елементи за iPhone и основани по поръчка елементи, проектирани по този начин, че да се вместят в тялото на Razr. 

Крайният резултат наподобява изненадващо успешен и изящен, само че надали е благонадежден колкото автентичен Razr или iPhone. 
 Снимка 594627

В случая iPhone V е по-скоро импровизиран изблик на човешката креативност, а известността на видеото демонстрира тъкмо какъв брой аудиторията би се зарадвала на автентичен сгъваем телефон от Apple. 

Въпросите, които ни изникват, са по кое време тъкмо ще забележим сходен iPhone и с каква форма счита Apple да е той. 
 Samsung Galaxy Z Fold4 и по какъв начин минава един работен ден от у дома през смарт телефон
Един ден хоум офис със Samsung Galaxy Z Fold4

Когато смарт телефонът е и преносим компютър, и таблет и…смартфон

Flip стилът несъмнено му отива, само че функционалността и мащабите на модели като Samsung Galaxy Fold ни карат скрито да се надяваме, че Apple ще заложи на втория вид. Някой ден. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР