Сфинала на най-романтичното риалити в телевизионния ефир – Един за

...
Сфинала на най-романтичното риалити в телевизионния ефир – Един за
Коментари Харесай

И трите развлекателни формата от пролетния сезон на NOVA оставиха конкуренцията далеч назад

Сфинала на най-романтичното риалити в телевизионния ефир – „ Един за различен “, бе маркиран краят на пролетния сезон на NOVA. В 41 епизода българските фенове бяха очевидци освен на връзките сред двойките, само че и на упоритостта им да доближат първото място. Този ефирен сезон стартира и приключи с „ Един за различен “, като сполучливият старт бе последван и от извънреден край за продукцията на NOVA. Според формалните пийпълметрични данни, аудиторният дял измежду феновете в дейна възраст (18-59 г.) и за трите основни развлекателни формата на NOVA e надалеч пред конкуренцията. Средно за целия пролетен сезон, разликата сред резултатите на NOVA и тези на втората телевизия в класацията при най-гледаното предаване в българския ефир „ Като две капки вода “ е няколко пъти. Значителна разлика регистрират и шестият сезон на Hell’s Kitchen, както и петият на „ Един за различен “.

За следващ сезон новините и главните публицистични излъчвания на NOVA регистрират забележителна преднина. Те са безапелационният избор на аудиторията в дейна възраст и се нареждат преди всичко в българския ефирен ефир.

В утринните часове „ Здравей, България “ продължава да води безапелационно в класацията, а съботно-неделното предаване „ Събуди се “ резервира голямата си преднина пред конкуренцията. Ненадминат по резултат остава публицистичният формат „ На фокус с Лора Крумова “, както и централната и късната емисия вести на NOVA.

Лятото с NOVA също дава обещание вълнуващи моменти и положително въодушевление. От 3-ти юни обичаният водещ Герасим Георгиев-Геро ще бъде всяка делнична вечер със феновете в новото премеждие „ Скрита идентичност “, а на 14-ти юни стартира UEFA EURO 2024, което NOVA ще излъчи взаимно с Българската национална телевизия. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР