Сферата на криптовалутите предлага изобилие от възможности, като често изтъква

...
Сферата на криптовалутите предлага изобилие от възможности, като често изтъква
Коментари Харесай

Евтини криптовалути, които да наблюдаваме следващата седмица

Сферата на криптовалутите предлага обилие от благоприятни условия, като постоянно акцентира огромни активи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). И въпреки всичко, в границите на този пейзаж, една група от подценени скъпоценни камъни се търгува под прага от $5.

Тези по-малко приети алткойни имат забележителен капацитет за напредък, само че вървят ръка за ръка с по-високи опасности. За вложителите, които са подготвени да толерират нарасналите равнища на риск, разпределянето на 10% до 20% от капиталовия им портфейл към тези алткойни съставлява примамлива опция за диверсификация и позициониране за евентуални облаги при идния пазарен скок.

Arbitrum ( ARB )

Arbitrum провокира голям възторг в криптовалутната общественост при стартирането си през 2023 година, предлагайки великодушен airdrop от до 12,000 токена. Въпреки обещаващия си старт, ARB се повиши до ATH от $11.8 през март 2023 година, като след това претърпя мечи тренд и сега се търгува за $1.07.

Привлекателността на плана се крие в позицията му на водещо решение от втори пласт, целящо да усъвършенства мащабируемостта и рентабилността на Етериум. Макар че в началото получи привличане и поддръжка от огромните тържища, породиха различия, когато разработчиците предложиха да се употребява забележителна част от средствата на плана, отчуждавайки общността, като не взеха под внимание нейното противоречие.

Това решение докара до разделяне, което се отрази на престижа на Arbitrum в общността. Въпреки бързия и комфортен за прилагане блокчейн, инвестицията в Arbitrum в този момент се възприема като високорискова заради противоречивото гласоподаване и възприетото неуважение на гласа на общността.

Near Protocol ( NEAR )

Near Protocol работи като обществен Proof-of-Stake (PoS) блокчейн, ориентиран към по-широк достъп до DeFi със своите ниски такси и бързи транзакции. Конкурирайки се дружно със Solana (SOL), Cardano (ADA) и по-новите итерации на Етериум ( ETH ), NEAR неотдавна надвиши съпротивата при $1.70, което демонстрира евентуална смяна на краткосрочната наклонност.

Макар да поддържа равнища над пробива при $1.72, неналичието на мощно възходящо придвижване подсказва за непрекъснати мечи опити за евакуиране на цените надолу. Пробив може да докара до спад на цените до $1.60, задействане на стоп-загуби и евентуално намаляване до $1.45 и $1.28. Въпреки това, изтласкване над $1.95 би могло да насочи двойката към $2.10.

Theta Network ( THETA )

Theta Network понастоящем намира поддръжка към 20-дневната експоненциална пълзяща междинна (EMA) на равнище $0.88 след неотдавнашната промяна, отразяваща позитивни настроения. Тази поддръжка допуска резистентност на пазара, като вложителите преглеждат спадовете като удобни точки за вход. Отскокът от 20-дневната ЕМА може да срещне опозиция на равнище $1, с евентуален прогрес към $1.05, $1.20 и вероятно $1.33, в случай че бъде надхвърлена.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР