BingX, крипто борса, предупреди потребителите за възможен пробив в сигурността

...
BingX, крипто борса, предупреди потребителите за възможен пробив в сигурността
Коментари Харесай

Крипто борса разследва потенциално нарушение на сигурността

BingX, крипто борса, предизвести потребителите за вероятен пробив в сигурността на своя парещ портфейл, което докара до активиране на спешни протоколи.

Вивиен Лин, основен продуктов шеф, показа , че техническият екип на борсата е разкрил необикновена мрежова интензивност рано сутринта сингапурско време, което е наложило незабавни дейности.

В отговор BingX бързо трансферира активите и спря тегленията, признавайки “ “, до момента в който към момента прави оценка цялостното влияние.

Лин успокои потребителите, че по-голямата част от средствата са подсигурени в портфейли за студено предпазване, като единствено дребна част от тях са в “ ” (онлайн) портфейли за транзакции. Тегленето е краткотрайно спряно за инспекция на сигурността, като задачата е да бъде обновено в границите на 24 часа.

Борсата формулира проект за отплата на засегнатите консуматори, макар че съответните детайлности за пробива остават неразбираеми. Клиентите показаха угриженост, изключително тези, чиито поръчки за изтегляне на средства са били в развой на разглеждане преди случая.

Анализаторите означиха подозрителна активност, обвързвана с Kyberswap, само че цялостният обсег на нарушаването и засегнатите средства към момента се проверяват.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР