Сезонни работници от Непал и Шри Ланка са избягали от

...
Сезонни работници от Непал и Шри Ланка са избягали от
Коментари Харесай

Сезонни работници от Непал и Шри Ланка избягаха от работните си места в Слънчев бряг

Сезонни служащи от Непал и Шри Ланка са избягали от к.к. " Слънчев бряг ", оповестява Българска национална телевизия след сигнал от хотелиери. Бургаската полиция е записала четирима изчезнали - трима от Непал и един от Шри Ланка. До момента няма информация те да са напуснали страната.

Председателят на съюза на притежатели на хотели в " Слънчев бряг " Пламен Копчев уточни, че в неговия хотел са наети 15 служащи от Шри Ланка, които били безпределно удовлетворени. Той повтори, че е извънредно мъчно служащите да дойдат у нас поради процедурите. 

На втората седмица обаче трима от тях изчезнали. Предупредена е работа " Миграция ". Той разясни, че става въпрос за общи служащи - поради езиковата преграда и квалификацията.

" Никой от тях не ни предизвести - очевидно някакво възприятие на индиферентност, до момента в който техните сътрудници безпределно добре се оправят с работата си ", означи Копчев. Той посочи, че всички наети работят у нас за втора година и не може да си изясни за какво това се е случило.

По предварителни данни част от чиновниците даже са оставили багажа и паспортите си, само че са си взели всички персонални движимости.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР