Сезоните идват и си отиват и за Кейт Мос няма

...
Сезоните идват и си отиват и за Кейт Мос няма
Коментари Харесай

Кейт Мос пак го направи

Сезоните идват и си отиват и за Кейт Мос няма значение лято ли е или зима - тя в никакъв случай не изневерява на секси стила си.
 Кейт Мос, Cosmoss, събитието за новата ѝ компания за хубост и здраве и появяването ѝ с транспарантна рокля
Кейт Мос в транспарантна рокля

Стил, съблазън, великолепие

Откакто притегли вниманието ни още през 1993 година с дръзката си визия с транспарантна рокля, която облече без сутиен, Кейт Мос продължава да е все по този начин смела щом става дума за мода. А надали има и по какъв начин да е другояче - въпреки всичко тя е един от най-успешните модели в света.

И като такава, малко празненства и събития могат да минат без наличието ѝ. Преди броени дни Кейт Мос се появи на празненството на Diet Coca-Cola в първокласния лондонски ресторант Annabel`s по несъмнено впечатляващ метод, както и се чака.

Тя още веднъж заложи на секси визия с транспарантна рокля от блестящ черен плат, под която и този път не бе поставила сутиен и по този начин остави на гостите малко на въображението. Бикини, въпреки всичко, беше обула. Черни, естествено, както и се вижда. Също черни бяха и обувките, с които Кейт Мос бе съчетала роклята.

И бижута не липсваха. Моделът бе избрала да постави няколко дълги сребристи огърлици, които следваха формата на изрязаното съвсем до пъпа деколте на роклята. Цялостната визия бе приключена от дребна сребриста чанта и черно връхно покривало, написа Glamour.
 Седмица на модата Париж, ревю, дефиле и кои са най-запомнящите се лица и визии във френската столица
Седмицата на модата в Париж - в персони и в тоалети

Кой какво избра да облече във френската столица

Тенденцията с транспарантните рокли очевидно скоро няма да остарее. Или най-малко това ни демонстрира Кейт Мос със смелия си жанр. И не е като да имаме нещо срещу него, даже в противен случай. С дръзките си визии моделът потвърждава, че даже и в голотата може да има жанр, съблазън и великолепие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР