Сезонът за още един основен футболист на Локомотив приключи. Лукас

...
Сезонът за още един основен футболист на Локомотив приключи. Лукас
Коментари Харесай

Лукас Салинас: Приключих за този сезон, успех на Локо за сре...

Сезонът за още един главен футболист на Локомотив завърши. Лукас Салинас през вчерашния ден е бил освободен да излезе предварително във почивка, откакто се оказа, че няма да може да играе в нито един от двата мача до края на шампионата. Бразилецът извади рамо при успеха над Лудогорец в Разград и ще му трябват най-малко две седмици, с цел да се възвърне изцяло. Той единствено стискаше палци на съотборниците си при домакинското тъждество 0:0 с Берое.

" Съжалявам доста. Исках да играя с Берое, ЦСКА и Арда, само че ме боли доста. Пожелавам на момчетата още в събота да си обезпечат второто място и да бъдем още по-силни през новия сезон ", съобщи Салинас пред " Марица ". Преди него прибързано от Лаута си потегли перуанецът Паоло Уртадо поради фамилна покруса. Вратарят Мартин Луков пък ще е подготвен едвам за началото на подготовката.

В същото време стана ясно, че двама съществени футболисти на Локо се връщат за мача с ЦСКА в събота. Георги Минчев изтърпя наказването си против Берое и ще бъде на линия. След лекуване на разтежение подготвен за игра е и универсалният Кристиан Илич. " Имах болки и взехме решение да не рискуваме. Срещу ЦСКА сигурно ще играя ", сподели пред репортера ни Илич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР