Сезонът в Премиършип продължава да се люшка между крайностите. Общо

...
Сезонът в Премиършип продължава да се люшка между крайностите. Общо
Коментари Харесай

Статистиката съветва: Лавини от голове и корнери тази седмица в Англия

Сезонът в Премиършип продължава да се люшка сред крайностите. Общо 44 гола за един уикенд през септември и едвам 20 през предходната седмица. Логиката допуска, че реализаторите ще се отпушат в тази кръг. Но наред с офертите за ефикасност,, които се оферират само от, дават още доста любопитни благоприятни условия.
 WINBET уголемява географията на своята активност и към този момент предлага услугите си в Италия
WINBET уголемява географията на своята активност и към този момент предлага услугите си в Италия

Висококачественото гейминг развлечение е налично на winbet.it

А с цел да бъде още по-интересно, тези
залози оказват помощ на консуматори на winbet.bg за присъединяване в, в която могат да завоюват чисто нов автомобил MINI Cooper Countryman или чудесна парична награда на стойност до 5000 лева Всеки 50 лева залози за спортни събития дават право на едно присъединяване в тегленията за премиите, които са планувани за 8 и 29 март.

И така, какво оферират Специалните
залози за Висшата лига на WINBET тази седмица:

Голов изблик след яловия уикенд?

25-ият кръг бе един от най-яловите през сезона с едвам 20 вкарани гола. Това смъкна междинната ефикасност в Премиършип до 2.69 гола/мач. Коефициентът за над 25.5 гола този уикенд е 2.00. Ако бъде спазен актуалният график, това ще значи 27 точни попадения.
 Два автомобила MINI Cooper Countryman за спечелилите в Голямата MINI игра на WINBET
Два автомобила MINI Cooper Countryman за спечелилите в Голямата MINI игра на WINBET

В тегленето на премиите на 8 март, присъединяване ще вземат всички играчи с талони, насъбрани в интервала от 8:00 ч. 22 февруари до 20:00 ч. в деня на тегленето

Заслужава внимание и коефициентът 2.50 за над 100.5 корнера. През сезона са изпълнени приблизително по 10.1 на мач. А в добавка, в събота се срещат царете по този индикатор: Лийдс и Астън Вила.

Когато Сон вкара, Салах също бележи. Обикновено.

Да се залага на Ливърпул за каквото и да е било сега, с изключение на за следващата порция отчаяние, е много екстравагантно. Но... Мохамед Салах е вкарал повече голове през сезона при гостувания (10), в сравнение с в домашен мачове (7) на тима си. А Хюнг-Мин Сон вкара в два от последните си три мача против Бърнли. Кореецът претърпява най-ефикасният си сезон от идването си в Англия, а в случай че се разпише в неделя, ще изравни персоналния си връх по ефикасност. И още нещо в поддръжка на " Салах & Сон над 1.5 гола " при коефициент 2.50 - кореецът е вкарал в девет разнообразни кръга, а в шест от тях и египтянинът е бил прецизен.

Тотнъм и Лестър са любимци в отборните
залози за ефикасност

В конкуренцията по ефикасност имайте поради, че Фулъм са позволили един гол в последните 405 минути и в мача им с Кристъл Палас не се чака голово шоу. Също по този начин, от 2016 година насам на " Стамфорд бридж " нито Челси, нито Манчестър Ю са вкарвали повече от два гола в мач. В последните си четири визити в Лестър, Арсенал са отбелязали общо един гол. При непрестанните задочни препирни сред Юрген Клоп и Крис Уайлдър, мениджърът на Ливърпул би дал всичко с цел да разнищи мрежата на " остриетата " и да потвърди правотата си, само че пък първенците на Англия сега не плашат никого на Острова. Затова помислете за
залог в интерес на Тотнъм (коефициент 5.00) или Лестър (7.50). " Шпорите " са отбелязали общо 20 гола в шест турнирни мача вкъщи против Бърнли в Премиършип, до момента в който последните три семейства на Лестър против Арсенал приключиха 2:0, 3:0 и 3:1.

Това са акцентите от Специалните
залози за Висшата лига на Англия за този кръг.

Също по този начин, значимо е да се напомни, че до края на февруари продължава и шампионатът, където с вашите
залози печелите точки за паричните награди на обща стойност 100 000 лева За да участвате в шампионата е нужно единствено да сте регистриран консуматор на уеб страницата, а броят и типът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и за спортни залози.
 Голямата MINI игра на WINBET: 3 аргументи, поради които това e новото равнище на заниманието
Голямата MINI игра на WINBET: 3 аргументи, поради които това e новото равнище на заниманието

Големите награди са две, по тази причина и тегленията са две

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР