Сезонът в Първа лига се подновява днес от 17,30 часа,

...
Сезонът в Първа лига се подновява днес от 17,30 часа,
Коментари Харесай

Първа лига се завръща с неравна битка в Стара Загора

Сезонът в Първа лига се възобновява през днешния ден от 17,30 часа, когато на стадион “Трейс Арена” в Стара Загора реферът Николай Йорданов ще даде началния сигнал на дуела сред последния в класирането Верея и водачът Лудогорец. Разградчани водят в класирането с шест точки задатък пред втория ЦСКА-София и ще се опитат да я усилят при триумф в Стара Загора през днешния ден.
Притесненията на треньора Антони Здравков не са свързани с толкоз с резултата, колкото с играта на тима, стана ясно на конференцията му преди мача. Здравков съобщи, че позицията на водач задължава “орлите” да печелят мачовете си с атрактивен футбол. Двубоят ще пропусне бразилският бранител Натанаел, който ще тренира с юношите до приключване на контракта му през лятото, в случай че не го възобнови. Пред дебют за Лудогорец е националният вратар Пламен Илиев, който за последно игра в българското състезание през май 2016 година, когато беше част от Левски.
Във Верея нещата не са розови. Отборът е доста друг по отношение на есента. Сръбския треньор Небойша Миличич беше сменен от украинеца Олександър Севидов. Подготовката протече напълно в Стара Загора, а в контролите Верея реализира единствено една победа над тимове от Втора и Трета лига.
Балансът сред Лудогорец и Верея в Първа лига е строго в интерес на разградчани, които са постигнали шест триумфа и са изгубили единствено един път. На второ такова знамение през днешния ден не се надяват и най-големите оптимисти в лагера на зарали.

Вероятни сформира:

Верея: Кацарев, Мачадзе, Василиев, Иванов, Курупис, Гвазава, Рюстемов, Маламов, Василиевич, Рудика, Станчев.

Лудогорец: Илиев, Недялков, Форстър, Моци, Сисиньо, Дяков, Горалски, Ванделсон, Марселиньо, Лукоки, Кешерю.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР