Сезонът на зимните празници е на път да започне и

...
Сезонът на зимните празници е на път да започне и
Коментари Харесай

Коледна реклама разплака зрителите

Сезонът на зимните празници е на път да стартира и разнообразни коледни реклами започнаха да се появяват по малкия екран. Една от тях разплака публиката. 

Посланието на оповестеното видео беше, че макар всички събития в живота е значимо да останем положителни и тогава могат да се случат същински чудеса, съобщава Mirror. Това е реклама за бар в Северна Ирландия, където клиентите не са непознати, а другари, които към момента не сте срещнали.

В историята възрастен мъж напуща къщата си с букет цветя и се насочва към гробището, с цел да види обичания човек, който е изгубил. В знак на почитание той смъкна каскета си и остави букет на гроба. Всичко това е съпроводено от песента " People Help The People " на Birdy.

По-нататък в фрагмента старецът към този момент върви по оживена улица в центъра на града и към него царува раздвижване.

Младите дами си бъбрят и се смеят, само че не му обръщат внимание, а различен мъж държи високо вестника си, с цел да не приказва с него, основният воин наподобява унило.

Вече покрай постройката на бара той среща млада двойка с куче. Те правят знак на възрастния мъж да влезе пръв. Той сяда на една маса и стартира да пие бира, когато внезапно кучето на младата двойка стартира да си играе с него и по-късно сяда до него. Това доста се харесва на посетителите и те сядат при стареца. Така самотният мъж прекарва уютна вечер с нови познати.

В обществените мрежи, както се отбелязва в материала, потребителите започнаха да пишат, че коледната реклама ги е разплакала и сценаристът би трябвало да получи премия за това

„ И аз рева, само че краят ми хареса “;

„ Аз, която нямам безусловно никаква дарба да рева, несъмнено плаках за това. Коледа е доста сложен ден за мнозина, тъй че е доста значимо да посетите тези, които са самотни. Особено в случай че неотдавна са изгубили обичан човек. “

„ Удивително и какво обръщение да припомня на хората да се разсънят, да бъдат деликатни към хората към вас...поздравът и усмивката могат да освежат нечий ден и не се опасявайте да разговаряте с непознати...особено с по-старото потомство. "  — пишат потребителите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР