Сезонът на Водолея ни караше да обикаляме навсякъде, сезонът на

...
Сезонът на Водолея ни караше да обикаляме навсякъде, сезонът на
Коментари Харесай

Сезон на зодия Риби: Хороскоп по зодии

Сезонът на Водолея ни караше да обикаляме на всички места, сезонът на Козирог беше извънредно претрупан и не ни даде опция да създадем къса пауза. Слънцето навлезе в Риби на 18 февруари, общевайки отмора, от която всички ние доста се нуждаем! Този сезон на Риби, вместо да работите, да говорите и да мислите от самото начало, вие сте по-меки и вземате под внимание възприятията си повече от всеки път. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват, до момента в който променливите знаци Близнаци, Дева и Стрелец се усещат малко по-притеснени този месец.

Риби е последният знак на зодиака и съставлява изводи, окончателност и комплектност. Независимо от вашия зодиакален знак, това е месец, в който поглеждате обратно към всичко, което се е случило през миналата година. Време е да си напомним, да почетем положителните мемоари и да се опитаме да извлечем позитивни поучения от неприятните. Не се изненадвайте, в случай че някогашен другар или някогашен обичан се върне. Не се предлага да ги блокирате неотложно или да ги отхвърлите в този момент, само че вместо това ви се дава късмет да определите дали си коства да ги върнете в живота си.

Тъй като са воден знак, Рибите имат репутацията на доста, доста прочувствени и тъкмо в този момент вие несъмнено канализирате тези трептения - без значение дали самите вие сте Риби или философски Козирог. Сърцето ви приказва по-силно от мозъка ви сега, тъй че в този момент не е уместно време да вършите работа, която изисква доста централизация, или да вършиме нещо, включващо образуване. С всички тези чувства, които изпитвате, е елементарно да не подберете думите си съвършено, тъй че се уверете, че мислите, преди да говорите, с цел да избегнете неправилна връзка.

Но не всичко е чак толкоз неприятно! Тази извънредно прочувствена атмосфера също по този начин направи сезона на Риби звездно време за романтика, тъй като всяка дребна връзка, която споделяте с обичания си, ще бъде доста по-специална. Също по този начин е ужасно време да окрехнете вратата на артистичната си натура и да рисувате, пишете или пеете! Потенциалът да намерите обич или да създадете нещо, с което се гордеете, е астрономически висок сега, стига да оставите сърцето си да води пътя.

Независимо от вашия зодиакален знак, сезонът на Риби е обвързван с това да се свържете с вътрешното си аз и да намерите метод да вдъхнете живот на вътрешния си свят и да го споделите с другите. Ще има възходи и падения през този сезон на Риби (Рибите са поредни единствено по един метод - техните непостоянни настроения!), само че в края на всичко това вие ще станете по-разбиращ, съпричастен и прочувствено образован човек. Забавлявайте се!

Овен

Вашата задача сега е да си дадете чисто пполе за изява. Бивши другари, сътрудници, работа и планове още веднъж стават настоящи и вие би трябвало да изберете кого/какво си коства да задържите и какво да оставите настрани вечно.

Телец

Вие и вашият тим преуспявате сега. Създавате нови другари, където и да отидете, прекарвате цялото си време с екипа си и приятелите ви се трансформират във вашите най-хубави другари. Можете да постигнете всичко с тях и тъкмо в този момент работата в ще процъфти.

Близнаци

Мечтайте огромно! В момента всички погледи са ориентирани към вас, изключително към работата, тъй че е значимо да дадете всичко от себе си. Колкото по-добре се справяте, толкоз по-добри ще бъдат премиите. Всички са ви хвърлили око, тъй че продължавайте в същия дух и покачване елементарно може да има в бъдеще.

Рак

Излезте от черупката си, малко раче! Този сезон на Риби желае от вас завършения и прекарвания из света към вас. Вие приключвате този Риби сезон със свежа позиция.

Лео

Една от най-емоционалните елементи на вашата карта се задейства, тъй че е безвредно да се каже, че се намирате на надълбоко в възприятията си. Всички ние имаме взаимоотношения, при които благосъстоянието на другия човек въздейства върху нашето лично богатство и точно върху тези значими, тесни връзки е предопределено да се концентрирайте сега. Вие се гмуркате надълбоко, обръщате внимание на дълго скрити проблеми и работите за трансформиране на тези взаимоотношения. Просто би трябвало да свършите работата.

Дева

Сезонът на маншетите е! Това е най-хубавото време от годината да превърнете приятеля си в най-хубавия си другар, да започнете бизнес партньорство или даже да стартирате нов план! Ключът тук е да се изложите на показ – колкото повече хора срещате, толкоз по-голям е шансът ви да създадете страхотна връзка. Може да завършите този сезон на Риби с нов специфичен човек!

Везни

Не се грижите доста за себе си и това стартира да проличава. Ядете отпадъци всяка вечер, не сте сгъвали прането в сушилнята от седмици и не се грижите за най-голямата си отговорност - вашето здраве и благоденствие! Отделете един ден, с цел да се реорганизирате и прекарайте този месец в работа за започване на по-здравословни привички.

Скорпион

Зоната на романтиката, секса и заниманието е осветена през този сезон на Риби, тъй че е безвредно да се каже, че ви чакат доста неща! Романтиката е доста по-смислена в този момент, сексът е доста по-горещ и животът с вашата половинка (в и отвън спалнята) върви безпрепятствено.

Стрелец

Този месец ви намира за доста прочувствени и надълбоко носталгични. Винаги се движите с милиони километри в минута, само че това е доста значим месец, в който да спрете и да се върнете на земята за малко. Вие предприемате пътешестване по пътя на паметта. Разгледайте " пътуването си до момента " в живота, отпразнувайте предишните си победи и заредете батериите си, с цел да сте подготвени за идния сезон на Овен.

Козирог

Вие сте най-твърдоглавият знак в зодиака, само че въздействието на сезона на Риби леко ви оказва помощ да разхлабите стените си и да се отпуснете. Просто бъдете себе си. Сега повече хора са привлечени от вас и създавате доста нови връзки. Това е ужасно време и за сладки приказки, и за романтика!

Водолей

Какво е най-важно за вас? Кой е най-съществен за вас? Този месец вие решавате на какво тъкмо да дадете приоритет в живота си. Може да разберете, че прекалявате с разноските в една област от живота – освен финансово, само че и прочувствено – и не получавате никакво заплащане в подмяна. Може би осъзнавате, че другите вършат доста повече за вас и в този момент желаете да подобрите играта си. Изправете целите си!

Риби

Честит Рожден ден! Вие сте звездата на шоуто сега и в този момент, когато Слънцето е във вашия знак, светът е вашата сцена. Работата, плановете и взаимоотношенията, които стартирате в този момент, съвсем несъмнено ще имат дълготрайно значение, тъй че помислете дълго и деликатно какво желаете. След като разберете какво е, излезте и го вземете! Нищо не може да ви попречи!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР