Сезонът на Водолея е тук – какво предстои за зодиите?

...
Сезонът на Водолея е тук – какво предстои за зодиите?
Коментари Харесай

Сезонът на Водолея е тук – какво предстои за зодиите?

Сезонът на Водолея е тук – какво следва за зодиите? Сезонът на Водолея стартира на 20-и януари и ще продължи до 19-и февруари. Това е интервал, в който може да приветствате новото си аз. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат доста шанс през интервала, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще бъдат отвън зоната си на комфорт. Ето какво да чакат зодиите, съгласно американския „ Cosmopolitan “.
Овен
Изпращат остарялото и посрещат новото. Някои хора от компанията им не са най-хубавите другари, които могат да имат – просто и те, и Овните доста са се трансформирали. Тези зодии оставят в предишното другарства, които към този момент са изчерпани и основават доста нови връзки в този момент. Нека се забавляват.
Телец
Сезонът на Водолеите е, само че Телците в този момент се усещат като основни герои. Всички погледи са вперени в тях, изключително на работа. Важно е да дават най-хубавото от себе си. Лесно е да изпъкнат в този момент, когато всички ги гледат, само че дано изпъкнат поради верните аргументи.
Близнаци
Учат нещо ново всеки ден. През интервала уголемяват хоризонтите си. Нека се запишат на курс, да отидат на странствуване или да опитат да основат ново занимание. Да скъсат с рутината и да опитат нещо ново. Може и да намерят ново гадже. Растат и се развиват, стават приключена персона.
Рак
Раците и Водолеите нямат нищо общо, по тази причина интервалът е сложен за представителине на Рак. Чувстват се доста прочувствени в този момент, изключително що се касае до връзките. Трябва да се концентрират над това в действителност да се свързват с колегата по разнообразни способи, да се опознаят повече на физическо и на интелектуално равнище.
Лъв
За тях това е сезонът на любовта, в който просто ще желаят да се гушкат до колегата. Връзките са на фокус и интервалът е страховит за любовния им живот. Независимо дали са необвързани, вървят по срещи или в сериозна връзка – в този момент е отлично време да намерят нова обич, да основат същинска връзка или да задълбочат връзките.
Дева
Девите са познати като проведени и педантични зодии, само че в последно време се бяха отпуснали. Сега би трябвало да са по-фокусирани на работа и да завършат всички стартирани задания. Здравето им също е на фокус и в случай че не се грижат за себе си, може да се появят някои признаци. Нека си основат здравословни привички.
Везни
Сезонът на Водолея е един от най-страхотните интервали в годината за тях. На фокус при тях са сексът, романтиката и заниманията. Нека станат по-креативни и да показват себе си. Да се осмелят да поканят някого на среща. Намират нови типове обич в този момент, освен сантименталната обич. Нека пробват нови неща.
Скорпион
През интервала стават същински интроверти. Сезонът на Козирога беше дълъг и ангажиран за тях. Сега Скорпионите ще желаят да стоят повече у дома, да релаксират, да презаредят батериите. Нека се върнат към корените си. Да почиват, да медитират, да се отдадат на мемоари. Свързват се с предишното и ще почувстват много неща през интервала. Нека са спокойни.
Стрелец
Оптимистичната и радостна сила на Водолея въздейства добре на Стрелците. Те стават много заети, само че не в неприятния смисъл. Просто постоянно ще имат проекти с приятелите, ще се срещат с доста хора, ще основават нови контакти, непрекъснато ще приказват по телефона. В придвижване са, непрестанно нещо се случва, получават доста нови благоприятни условия и пробват нови неща. Опознават близките на интелектуално равнище в този момент.
Козирог
Техният сезон свърши и в този момент е време да се върнат към всекидневието. Работата става топ приоритет за тях и има доста дълготрайни планове, върху които би трябвало да поработят. Все още няма да завършат тези огромни планове, само че ги изпипват, вършат съвършени, усещат, че вървят към финалната права. Стига да са фокусирани, хубавичко работа ще им се отплати.
Водолей
Техният сезон е, те са звездите, всичко се върти към тях. Чувстват се в свои води. Чакат ги доста завършения, хубави прекарвания. Ще се срещат с нови хора, ще пробват нови неща. Да запомнят, че всички планове, връзки и инициативи, които стартират в този момент, ще имат дълготраен резултат.
Риби
Време е да натиснат бутона „ пауза “ и да се успокоят. Да не чакат доста нови развития. Това е месец, в който да се върнат в предишното, да се разделят с ненужното, да продължат напред и стартират на чисто. Когато техният сезон пристигна, ще са подготвени да честват и да подемат инициативи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР