Сезонът на трева вече настъпи и Григор Димитров вече се

...
Сезонът на трева вече настъпи и Григор Димитров вече се
Коментари Харесай

Димитров проведе първа тренировка в Куинс


Сезонът на трева към този момент настъпи и Григор Димитров към този момент се приготвя интензивно за един от обичаните си шампионати – този в Куинс. Това стана ясно от фрагменти, оповестени от първата ни ракета в обществените мрежи. Димитров е първенец в конкуренцията за 2014 година и след мощния сезон на клей има всички учредения да се надява на мощно показване и на тревата, където се усеща много по-комфортно.

Световния №21 организира първо занятие в фамозния Queens Tennis Club, където ще запише първо присъединяване от 2019 година насам. Той бе в компанията на своя ментор Данте Ботини, както и на кондиционния треньр Себастиен Дюран и физиотерапевтът Грегори Висери. „Сезонът на трева стартира. Време е за една страхотна седмица“ – написа Димитров в Instagram.

Българинът ще опита да прекъсне серията си от две следващи загуби в шампионата, откакто през 2018 година загуби от Новак Джокович на осминафинала, а на идващия сезон отстъпи пред Феликс Оже-Алиасим в първи кръг. Това обаче няма да е елементарно. Димитров ще стартира присъединяване си в тазгодишния шампионат с мач против международния №11 Камерън Нори, който е трети в схемата. Надпреварата ще се организира от 13 до 19 юни.

Снимки от днешната подготовка на първата ни ракета можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР