Сезонът на трева бе официално открит през изминалата седмица, а

...
Сезонът на трева бе официално открит през изминалата седмица, а
Коментари Харесай

Сензацията Райтховен: Поглеждайки трофея тази сутрин, осъзнах, че това не е било сън

Сезонът на трева бе публично открит през миналата седмица, а какво по-невероятно начало от това, на което станахме очевидци по време конкуренцията в Хертогенбош. Намиращият се до през вчерашния ден отвън първите 200 в класирането Тим ван Райтховен в никакъв случай не бе реализирал триумф на равнище АТР в кариерата си досега, единствено че нидерландецът безспорно се трансформира в едно от откритията на сезона, постигайки не една, а цели пет победи, в това число такива против първенеца от Индиън Уелс Тейлър Фриц и международния номер 10 Феликс Оже-Алиасим.

Приказката на 25-годишния представител на домакините завърши по допустимо най-впечатляващия метод, откакто през вчерашния ден той разгроми новия водач в международната класация Даниил Медведев в разногласието за купата. Изминалата седмица несъмнено ще остане като един от най-хубавите моменти в живота на Райтховен, а ето и какво показа новият първенец в Хертогенбош директно след успеха си:

" Това е нещо ново за мен, ще отнеме известно време, с цел да привикна. Каква мечтана седмица, пристигнах тук с мисълта да изиграя 2-3 мача. Бих желал да благодаря на уредниците за предоставения ми " уайлд кард ", както и на своя екип, че остана преклонен по време на шампионата, просто правейки естествените неща. Благодаря и на цялата аудитория, поддръжката ви беше невероятна. Също по този начин желая да изкажа голямото си почитание към Даниил. Ти си страховит състезател, гледал съм те по малкия екран доста пъти, а в този момент играя против теб, тъй че това беше към този момент фантазия. За мен беше чест да споделя корта с теб. Сигурен съм, че ще спечелиш още много трофеи и се надявам в бъдеще да се срещнем още доста пъти на корта " - приключи той.

Източник: ATP

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР