Сезонът на Телеца винаги е доста сдържан. Време да се

...
Сезонът на Телеца винаги е доста сдържан. Време да се
Коментари Харесай

Сезонът на Близнаците ни залива с оптимизъм и добро настроение: какво да очаква всяка зодия

Сезонът на Телеца постоянно е много въздържан. Време да се концентрирайте, да се приземите и да се придържате към нормалната рутина – само че от време на време придържането към една и съща рутина още веднъж и още веднъж може да ви накара да се чувствате отегчени. За благополучие, на 22 май стартира сезонът на Близнаците!

Близнаците са знак за многообразие, а разнообразието е подправката на живота. Въздушните знаци Везни, Водолей и, несъмнено, Близнаци живеят сега, до момента в който променливите знаци Дева, Стрелец и Риби ще имат много забързан месец.

Тъй като Близнаците се ръководят от Меркурий, планетата на връзката, сезонът на Близнаците нормално е мноооого натоварено време. Телефонът ви звъни непрекъснато, известията ви са отвън надзор и постоянно има позвъняване, което да върнете, или имейл, на който да отговорите. Все отново не поддържате връзка единствено със старите си другари и сътрудници - този месец има и доста благоприятни условия за основаване на нови връзки! Независимо дали търсите сантиментална връзка, по-добри бизнес контакти или желаете да добавите няколко другарски лица към тима си, имате шанс!

Има обаче нещо по-различно в сезона на Близнаците тази година – сега. И защото Меркурий ръководи Близнаци, това значи, че вашият сезон на Близнаците може да бъде малко вманиачен, без значение какъв е вашият личен зодиакален знак. Бившите гаджета се връщат в близост, незавършените планове се появяват още веднъж, а някогашните другари ви тормозят непрекъснато. Ключът към оцеляването е да прегърнете вътрешните си Близнаци и да обсъдите нещата. В момента сте по-умни, прецизни и отзивчиви, тъй че цялата тази драма е 100% управляема този месец.
 image2_16x9.png Астрологична прогноза: какво следва на всяка зодия през идващите 10 години На фокус
Сезонът на Близнаците е най-хубавият метод да завършите пролетта. Сезонът на Овена ви срещна с нови хора и хрумвания, сезонът на Телеца ви оказа помощ да задържите хората и нещата, които в действителност имат значение за вас, а в този момент сезонът на Близнаците е тук, с цел да ви помогне да завършите нещата и да продължите напред. Чувствате се обществени, срещате се с нови хора, посещавате нови места и прекарвате ужасно време този месец – насладете се!

Ето какво да очаквате от сезона на Близнаците съгласно зодията си:
 Какво ще донесе сезонът на Близнаците на всяка зодия  Какво ще донесе сезонът на Близнаците на всяка зодия  Какво ще донесе сезонът на Близнаците на всяка зодия  Какво ще донесе сезонът на Близнаците на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР