Сезонът на сватбите е открит! 100 Кила се ожени! Рапърът

...
Сезонът на сватбите е открит! 100 Кила се ожени! Рапърът
Коментари Харесай

Сватбен сезон! 100 Кила се ожени, Наум Шопов планира лятна церемония

Сезонът на сватбите е открит! 100 Кила се ожени! Рапърът е сключил църковен брак с половинката си, разкри самият той. Това се е случило преди няколко седмици. „ Вече съм фамилен мъж ", изясни Килата. Церемонията е била в църквa в родния му квартал Аспарухово във Варна. Подписът е най-лесното нещо. Важното е да си кажем „ да “ пред господ ", прибавя рапърът.

Той крие жена си от светлините на прожекторите. За нея се знае единствено, че се споделя Олга. Преди време папараци на „ България Днес " снимаха влюбените гълъбчета по време на една от разходките им из София. 100 Кила повлече крайник за сватбите през годината. Чалга певици, царски принцеси, артисти и тв звезди възнамеряват да кажат законно „ да " на половинките си.

Изпълнителката Палома е най-прясната младоженка. Певицата се врече във безконечна обич на обичания си. Двойката е в очакване на рожба напълно скоро. Новият брачен партньор на Палома се споделя Георги. Бил сериозен предприемач, а певицата признава, че той се грижи за нея, както никой различен.

Съвсем скоро под венчилото ще мине и друга чалга хала. Става дума за Диона . Младата изпълнителка се сгоди през зимата и след няколко месеца ще бъде младоженка. С годеника й, който също е предприемач, са дружно от няколко месеца. Двамата се обичат доста. А съгласно слуховете Диона е бременна и се чака да роди до месеци.

Любимият артист, а сега изявяващ се и като тв водещ Наум Шопов , също възнамерява женитба. С половинката му Теа са сгодени от три години. Имат и рожба Амая.

„ Заедно сме от 10 години. Малко ни завъртя животът в по-работна посока, но тази година планираме да се женим ", признава водещият на „ Ергенът ". Една от участничките в шоуто също има желание да мине под венчилото през топлите месеци.

Блондинката Габриела , която бе измежду най-одумваните дами в предаването, ще се дами през август на рождения ден на половинката си. „ Понеже той ми предложи брак на моя рожден ден, желаеме се венчаем на неговия ", споделя Габи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР