Сезонът на НЙ Джайънтс потегли в драматична посока след петата

...
Сезонът на НЙ Джайънтс потегли в драматична посока след петата
Коментари Харесай

Бекъм с фрактура на глезена, Уот строши коляно

Сезонът на НЙ Джайънтс потегли в трагична посока след петата поредна загуба. „ Гигантите” позволиха 10 безответни точки в последните пет минути вкъщи против ЛА Чарджърс и изгубиха с 22:27 . Голямата драма обаче пристигна три минути преди края. Одел Бекъм-младши, единственият оживял здрав уайд рисийвър на Джайънтс, получи фрактура на глезена и бе изнесен на носилка. Бекъм очакваше нов мултимилионен контракт в края на сезона, само че в този момент бъдещето му е обгърнато в неизясненост.

Хюстън изгубиха Джей Джей Уот за неопределен срок откакто водачът на отбраната получи фрактура на коляното. Той напусна терена против Канзас Сити преди края на първото полувреме, оставайки за шести следващ мач без сак. Рентгеновата фотография откри строшаване на тибиалното плато на лявото коляно. Най-оптимистичните периоди за връщането на Уот варират сред осем и 10 седмици, което значи, че при идеално стичане на събитията той ще е в игра към Коледа. В негово неявяване Хюстън отстъпиха с 34:42 на единствения непобеден тим в НФЛ след три тъчдаун паса на Алекс Смит, който приключи с индикатори 29 от 37 за 324 ярда и рейтинг 130.2.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати сътвори гръмък скандал на трибуните преди началота на Индианаполис – Сан Франциско. По заповед на президента той напусна напусна „ Лукас ойл стейдиъм” разгневен от митингите по време на осъществяването на химна. В негово неявяване две от дънните риби на Лигата имаха потребност от продължение с цел да дефинират кой е по-малко слаб. Индианаполис завоюваха с 26:23 след 51-ярдов фийлдгол на Адам Винатиери 98 секунди преди приключване на спомагателния интервал.

В отговор на абсурда притежателят на Далас Джери Джоунс разгласи, че всеки състезател на тима му, бойкотирал химна оттук-нататък, ще бъде осъден и няма да бъде позволен до терена. Без сходни дисциплинарни наказания „ каубоите” продължиха свободното си рухване в класирането на НФК Изток, губейки с 31:35 вкъщи против Грийн Бей. Давонте Адамс означи решителния тъчдаун 11 секунди преди края на постоянното време.
Резултати :
Тампа Бей – Ню Инглънд 14:19
Синсинати – Бъфало 20:16
Филаделфия – Аризона 34:7
Кливлънд – НЙ Джетс 14:17
Маями – Тенеси 16:10
Детройт – Каролина 24:27
Индианаполис – Сан Франциско 26:23 прод.
Питсбърг – Джаксънвил 9:30
НЙ Джайънтс – ЛА Чарджърс 22:27
Оуклънд – Балтимор 17:30
ЛА Ремс – Сиатъл 10:16
Далас – Грийн Бей 31:35
Хюстън – Канзас Сити 34:42
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР