Сезонът на лютеницата е вече в разгара си и почти

...
Сезонът на лютеницата е вече в разгара си и почти
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква лютеница ни пробутват в магазините! Вижте с какво заместват чушките и доматите!

Сезонът на лютеницата е към този момент в разгара си и съвсем всяка проведена стопанка избира сама да си подготви зимнината, вместо това да я купува от магазина.

За страдание, не всяка разполага с нужното време, въпреки и желанието, което има. Ако желаете да приготвите една напълно добра лютеница, ще би трябвало да се въоръжите с самообладание, сили и време.
 Ако желаете съвършената ЛЮТЕНИЦА, наложително сложете тези ПОДПРАВКИ Ако желаете съвършената ЛЮТЕНИЦА, наложително сложете тези ПОДПРАВКИ
Лютеницата е една от най-вкусните и обичайни храни, които всеки българин цени високо. Ако сте опитвали домашна лютеница, приготвена...

Ако обаче не сте в положение да ги инвестирате за вкусната разядка, би трябвало най-малко да знаете какво участва в тези бурканчета, подредени по рафтовете в близкия супермаркет.

Днес сме си сложили за цел да вдигнем завесата на лютеницата и да ви разкрием с какво в действителност производителят замества чушките и доматите в нея.
Какво поставят в купешката лютеница вместо чушки и домати
Да, типовете лютеница, измежду които можем да избираме в магазина, не са по никакъв начин малко. Най-разпространена и желана, сякаш си остава тънко смляната. Дали обаче сте се замисляли за всички тези аромати, които сполучливо съумяват да заменят натуралния артикул?

 Трикове, с които лютеницата ще стане бързо Трикове, с които лютеницата ще стане бързо
Лютеницата е една от най-популярните разядки в България. Основната съставна част на този артикул не са тиквички или патладжан, а червени чуш...

Картофените нишестета и тиквените пюрета са измежду главните съставки в бурканчетата, които купуваме и похапваме с приятност, мислейки си, че се любуваме на добре сготвени чушки и домати.

Коректността на производителите не е надеждна и няма по какъв начин да сме сигурни какво тъкмо слагаме на трапезата си. Едно е ясно – колкото по-фина и кремообразна е лютеницата, толкоз повече нишесте е добавено към нея. То не е нездравословно за човешкия организъм, само че това не значи, че ядем лютеница – такава, каквато е в визиите ни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР