Сезонът на летните пътни ремонти е в разгара си. В

...
Сезонът на летните пътни ремонти е в разгара си. В
Коментари Харесай

Ето какво и къде се ремонтира в София


Сезонът на летните пътни поправки е в разгара си. В София следва да бъдат реновирани още няколко съществени булеварда.

Продължава асфалтирането на бул. " Тодор Каблешков ". Участъкът ще бъде четирилентов. Предстои на 19 юли да бъде пуснато напълно придвижването по него.

Заради градежа на метрото в понеделник, 16 юли, затварят част от бул. „ Пенчо Славейков ”. Движението към Медицинска академия ще бъде затруднено. Ще има обходни направления. Предстои Столична община да се срещне с шефовете на всички здравни заведения в региона, с цел да се посочи от кое място ще влизат колите за спешна помощ на Спешна помощ.

Скоро стартира затварянето и на част от бул. „ Монтевидео ” за уголемение, което ще е до ул. „ Бояна ”.

След месец пък ще бъде затворена и една от главните артерии на път за Летище София, а точно Източната дъга. Това ще се случи, когато завърши ремонтът на бул. „ Христофор Колумб ”.

Вече 80% от бюджета за поправки на междукварталните улици е приключил. Останали са още малко пари, само че не се знае докога ще стигнат те.

За всеки ден забавяне столичният кмет Йорданка Фандъкова изясни, че компаниите ще бъдат глобявани със 75 000 лв. за всеки ден. Ако бъде установено неприятно осъществяване на ремонтите, санкциите стигат до 300 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР