Сезонът на дините вече отмина, но не и за Антония

...
Сезонът на дините вече отмина, но не и за Антония
Коментари Харесай

Ще гръмнат бомбите на Антония Петрова

Сезонът на дините към този момент отмина, само че не и за Антония Петрова-Батинкова. Легендарната Мис България извади мощния си силикон на показ. Блондинката сподели големи прелести, които наподобяват по този начин, като че ли всеки миг ще гръмнат, написа „ Уикенд ”. Последователите й се запитаха дали си е сменила имплантите с по-големи, или е бременна за трети път.

Припомняме, че миската роди втория си наследник преди година, като до последно криеше, че чака дете. Част от феновете й считат, че Антония желае да има и щерка, която да наследи хубостта й. Други са на мнение, че няма да желае да ражда за трети път.



Семейство Батинкови на вечеря

Антония Петрова има силиконов бюст от съвсем 20 години. Тя си е поставила първите импланти още на 20-годишна възраст, които са платени от някогашния й мъж Александър Бередин. Руснакът задоволяваше всеки каприз на обичаната си. Първите й цици бяха 350 кубика и стояха много изкуствено на тогавашното й тяло. Години по-късно русокоската малко наля снага и реши да усили кубиците в пазвата си. Перничанката си постави много огромни гърди, които по време на двете й бременности станаха големи и умерено можеше да конкурира Джулиана Гани. Сега прелестите й още веднъж са много огромни и това породи въпроси дали е лягала за трети път на операционната маса. Антония изпъчи новите си прелести и на тазгодишния конкурс „ Мис България ”.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР