Сезонът на Боровец ще бъде открит в събота, обявиха от

...
Сезонът на Боровец ще бъде открит в събота, обявиха от
Коментари Харесай

Боровец ще открие сезона в събота, а в петък вечер ще има безплатно нощно каране

Сезонът на Боровец ще бъде открит в събота, оповестиха от " Бороспорт ". В петък ще има гратис нощно каране, като то ще стартира в 18.00 часа, а последно качване от долна станция на лифта " Мартинови бараки " ще е в 21.30 часа.

В събота в 8.30 часа на долната станция на седалковия въжен превоз " Ястребец експрес " легендата Петър Попангелов и децата от ски и сноуборд клубовете на Самоков ще пуснат алегорично първата седалка в курорта.

" След захлаждането през последните дни от " Бороспорт " създадоха задоволително неестествен сняг и осигуриха постоянна основа на пистите, която подсигурява отлични трасета през целия сезон. Естественият снеговалеж също оказа помощ и от Боровец към този момент могат да зарадват приятелите на белите спортове с новината, че отварят цялата ски зона с безупречни трасета ", се споделя в информацията на " Бороспорт ".

 Боровец ще открие сезона в събота, а в петък вечер ще има гратис нощно каране
© Бороспорт

В събота инструкторите от ски учебно заведение " Бороспорт " ще дават безвъзмездни уроци за начинаещи пред хотел " Рила ". За задачата е належащо авансово записване в офиса на ски учебно заведение " Бороспорт " пред хотел " Рила " от 8.00 до 10.00 часа.

По традиция ще има и факлено шоу на инструкторите от ски учебните заведения в Боровец. То ще стартира в 17.45 на писта " Мартинови бараки 2 ".

Организаторите предизвестяват фрирайдърите, че снежната завивка тук-там е към момента тънка и би трябвало да бъдат деликатни.

 Боровец ще открие сезона в събота, а в петък вечер ще има гратис нощно каране
© Бороспорт
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР