Сезонът на баловете! Едно от най-очакваните събития през годината. Харесвани

...
Сезонът на баловете! Едно от най-очакваните събития през годината. Харесвани
Коментари Харесай

Сезонът на баловете дойде! Вижте популярните лица на випуск 2022 в Пловдив

Сезонът на баловете! Едно от най-очакваните събития през годината. Харесвани от едни, одумвани от други - зрелостниците се разделят с учебното заведение с самоувереност. Партита, лимузини, красиви тоалети, искра. Дори и за една нощ, дванайсетокласниците желаят да влязат в ролята на звезди. Дали и какъв брой е целесъобразно това ще бъде предмет на полемики още дълги години, само че дебатите за и срещу по никакъв метод, не могат да понижат интереса към баловете.

Всеки випуск има своите известни лица, а всяка година TrafficNews демонстрира част от най-очакваните зрелостници в Пловдив .

Вижте кои са известните лица на випуск 2022 в Пловдив.

Габриела Пацева приключва Френската гимназия " Ромен Ролан ". Очарователната русокоска е щерка на предприемача Георги Пацев, който се занимава с произвеждане на полиетилен.



Наследникът на фамилната компания " Хъс " Ангел Асенов приключва образованието си в влиятелен лицей в Англия и евентуално ще продължи да учи в университет в чужбина.



Диана Николова приключва профилирана паралелка по хотелиерство в „ Проф. доктор Асен Златаров “ и желае да продължи да се занимава в тази сфера. Насочила се е да следва в Лондон, а фантазията й е да обиколи света. За бала си е избрала дълга бежова рокля.





Десислава Димитрова също е възпитаничка на ПГ по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “. Иска да учи право и се е насочила към университет в София.

„ Доста постоянно ме подценяват поради външния ми тип, само че аз съм сериозна ученичка, която има упоритости за разцвет в живота. Обичам да пътувам и да извозвам времето с обичаните и значими за мен хора”, споделя тя.





Грета - Мари Тасева приключва Езикова гимназия " Пловдив " с немски. Дъщерята на предприемача Радо Тасев е измежду най- атрактивните млади дами във випуска.



Елеонора Иванова е една от хубавиците, победили конкуренцията в " X Faktor " - " 4Magic ". Тя приключва Английската гимназия.



Виктор Джилянов, правоприемник на известна лекарска фамилия, приключва Руската гимназия с британски.



Синът на собственениците на компанията за ресторантско съоръжение " Ди Джи Фриго " Стефан Радев е випусник на Английската гимназия и явно към този момент се готви да продължи фамилния бизнес.





Дуетната половинка на Пашата и Торино - Димитрия Радева приключва ЕГ " Иван Вазов " с испански.



Теодора Кехайова приключва Английската гимназия с немски, само че тя постоянно ще е покрай децата,тъй като родителите й имат фабриката за детски играчки " Аmек toys ".



Божидар Кръстев също е абитуриент от Английската, а дали ще продължи бизнеса на родителите си, които са притежатели на компанията за мебели " Модилиани ", следва да разберем.



Ивета Иванова приключва Английската с немски. Брюнетката е щерка на притежателите на компанията за осветителни тела " Атра 96 ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР