Сезонът на балове 2023 вече е тук. Това е едно

...
Сезонът на балове 2023 вече е тук. Това е едно
Коментари Харесай

Балове 2023 са тук! Ето популярните лица в Пловдив, които завършват

Сезонът на балове 2023 към този момент е тук. Това е едно от най-очакваните събития през годината, а и в живота на всеки възпитаник. Дните от 22 до 26 май се трансформират в зрелищни събития и събират погледите по улиците в Пловдив. Абитуриентите дефилират пред огромните хотели, а първокласни коли натискат клаксоните и озвучават целия град.
Прочетете още
Част от зрелостниците, които ще представим са младежи от елитни гимназии под тепетата. Младежите са станали известни с достижения в разнообразни сфери. Някои от тях са добили известност поради гениите си, а други са наследници на известни семейства.

Всеки випуск има своите разпознаваеми лица, а всяка година TrafficNews демонстрира част от най-очакваните зрелостници в Пловдив.

Ето и кои са известните лица на випуск 2023 в Пловдив:

Пловдивчанката Маргарита Стойкова е една от най-разпознаваемите абитуриентки под тепетата тази година. Влогърката приключва Езикова гимназия „ Иван Вазов ” в Пловдив, като най-вероятно ще продължи да се занимава с актьорско майсторство.



Маргарита закупи известност около ролята си като „ Венета ” в сериала „ Татковци ”. Освен това тя разгласява и влогове в своя youtube канал, в които показва всекидневието си, приятелите си и демонстрира обичаните си занимания.



Тази година едно от новите попълнения в поп фолк средите също приключва 12 клас. Това е Даниела Пирянкова , която е по-известна като Данна. Изпълнителката е родом от Хисаря и е зодия Близнаци.



От дребна Пирянкова се занимава с музика, като до този миг не е съобщила дали счита да продължи образованието си, или ще се отдаде и отсега нататък напълно на музикалната си кариера.



Младият гений на Локомотив Тодор Павлов приключва Английската гимназия. Футболистът дебютира в мъжкия футбол през предишния сезон. През този бранителят към този момент има цели 13 мача за мъжкия тим на Локомотив, а през зимата подписа и първия си професионален контракт с отбора. От 13-те мача в 10 играе като титуляр.



Дебютът му като титуляр беше в дербито против Ботев на Лаута, когато беше определен за състезател на мача. Най-вероятно Павлов ще продължи и отсега нататък с надграждането на футболната си кариера.

Абитуриентски бал има и пловдивската гимнастичка Елица Ангелова . Пловдивчанката приключва Френска езикова гимназия „ Антоан дьо Сент–Екзюпери “.



Елица спортува от дребна, като нееднократно е представяла града ни на разнообразни надпревари и е печелила оценки.



Волейболистката Боряна Ангелова пък приключва Спортното учебно заведение „ Васил Левски ”. Боряна е трикратна шампионка на България и три пъти притежател на Купата на България с женския тим на Марица.



Играе на поста център и получава повиквателни и за националния тим в другите възрасти при девойките. Преди няколко седмици Боряна подвигна трети трофей през този сезон след шампионската купа и Купата на страната – тя стана шампионка при старшата възраст.



Николай Ников приключва Математическа гимназия „ Академик Кирил Попов “ с отличен триумф. Ще учи интернационален бизнес в един от най-пристижните нидерландски университети. Занимава се с фитнес, обожава футбол и е упражнявал седем години тенис. Николай има медали от редица надпревари по математика.



Една от надарените гимнастички в Пловдив Снежана Колева също е абитуриентка. Тя е била част от националния тим за девойки по художествена гимнастика. Има извоювани близо 70 медала от интернационалните и държавни надпревари.



Освен за матури, сега  Снежана се готви за държавно състезание категория „ Елит ". Гимнастичката има планове да продължи да се занимава със спорт, като даже има предпочитание да се ориентира и към треньорска активност.



Сияна Славова  завършва ПГ по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Пловдив. Сияна има личен блог в Инстаграм и разгласява най-различни фотоси и сторита от всекидневието си. 



Най-вероятно Сияна ще продължи образованието си в Пловдив и ще продължи развиването си в областта на туристическия отрасъл. 



Алекса Колева приключва Търговската гимназия. Тя е щерка на прочут пловдивски диджей и след завършването си, момичето има желание да продължи образованието си в Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР