Сезон 2022 във Формула 1 се оказа неочаквано тежък за

...
Сезон 2022 във Формула 1 се оказа неочаквано тежък за
Коментари Харесай

Хамилтън отново тръгва на уроци по пеене

Сезон 2022 във Формула 1 се оказа ненадейно тежък за отбора на Мерцедес - след години доминация в международния шампионат, в този момент тимът взе единствено една победа и то в края на акцията - Джордж Ръсел завоюва в Бразилия. Зимната пауза ще е извънредно значима за някогашните първенци, като водачите на отбора и Тото Волф разкриха какви са проектите им за последните дни на декември и януари преди началото на предсезонните проби в Бахрейн през февруари.

“Тази година се проточи доста, само че най-сетне стигнахме и до почивката - изясни 7-кратният международен първенец Люис Хамилтън. - Най-вероятно още веднъж ще потегли на уроци по пеене, защото напоследък нямах доста време за музика. Много ми се желае да виждам по-малко телевизия и повече да чета. Натрупаха се доста книги, които ми предложиха да прочета. За Коледа ще съм с моите племенници, ще вършим снежен човек и ще караме ски. Нямам самообладание! ”

Джордж Ръсел също възнамерява повече време със фамилията и приятелите си.
 Новият Мерцедес ще наподобява по-различно Новият Мерцедес ще наподобява по-различно
“Ще съм с родственици и другари, колкото се може повече време - изясни Ръсел. - Сезонът беше много дълъг, обиколихме доста страни и нямах опция да прекарам толкоз време със фамилията ми колкото ми се искаше. Затова в този момент възнамерявам пълноценна отмора, с цел да презаредя батериите за идващия сезон. ”
 Люис Хамилтън: Мечтая за още трофеи! Люис Хамилтън: Мечтая за още трофеи!
Оказа се, че Тото Волф няма да има опция да си почине по този начин както възнамеряват водачите на Мерцедес.
 Как Ръсел възнамерява да се бори Хамилтън и Верстапен през 2023? Как Ръсел възнамерява да се бори Хамилтън и Верстапен през 2023?
“За мен спортът в никакъв случай не стопира - призна австриецът. - През зимната пауза ще вървя по-рядко в офиса, само че ще повеждам повече диалози по телефона. Но нямам самообладание да прекарам повече време със фамилията ми - с трите ми деца и брачната половинка ми. Ще караме ски, също по този начин възнамерявам да упражнявам повече във фитнеса, оценявам високо всяка опция да разпусна. Връщам се на работа в първата седмица на януари и започваме усилена подготовка за идващия сезон. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР