Сезон 2022/23 на българската Първа Лига по футбол вече е

...
Сезон 2022/23 на българската Първа Лига по футбол вече е
Коментари Харесай

Турнир Първа Лига през август -

Сезон 2022/23 на българската Първа Лига по футбол към този момент е в ход. Първите мачове бяха изиграни, само че към момента е прекомерно рано за генерални оценки по отношение на представянето на тимовете. Със сигурност обаче родните почитатели са щастливи, че още веднъж ще имат опцията да поддържат обичаните си отбори.

Когато приказваме за спортни залози, нашето българско състезание остава едно от най-предпочитаните от страна на играчите. Поради това не е по никакъв начин изненадващо, че WINBET започва специфичен шампионат Първа Лига, предопределен точно за феновете на футбол с марката “БГ ”.

Турнирът за Първа Лига на WINBET - включи се още в този момент

В интервала сред 4 и 30 август, WINBET провежда летен шампионат за, въодушевен точно от българския шампионат по футбол. Общият награден фонд на конкуренцията доближава 50 000 лв., като другите консуматори се съревновават в общо класиране по отношение на постигнатите от тях резултати.

Победителят във всеки един кръг ще получи премия в размер на 2000 лв., до момента в който спечелването на целия шампионат може да ви донесе приз от 3000 лв..

Добрата вест е, че WINBET не са сложили прекомерно ограничаващи условия на участниците, даже в противен случай. Операторът показва, че няма ограничаване за минималния коефициент за
залог, нито има такова за минималната заложена сума. И нещо значимо - не е налице ограничаване и за общия брой сложени залози от страна на потребителите.

Все отново имайте поради, че
залози, направени с бонус средства, няма да се смятат за годни. Можете да играете както с единични, по този начин и с множествени спортни залози. Кеш навън е разрешен, а всеки един залог ви носи избран брой точки за класирането.

Точките в на WINBET се считат по следния метод - чистата облага, умножено по коефициента. Например, в случай че сте заложили 100 лв., а сте спечелили 250, тогава чистата ви облага е тъкмо 150 лв.. Умножено по коефициент 2.50, това прави 375 извоювани точки. Лесно е, нали?

Важно! WINBET разяснява, че всяка чиста облага, която в тази ситуация е негативна, няма да се зачита в интерес на потребителя и мястото му в класирането. Под негативна облага разбирайте да сте спечелили по-малко, в сравнение с в действителност сте заложили. Например - да сте заложили 100 лв., а облагата ви да е 50. Това в някои обстановки може да се случи чрез употребен кеш навън.

Ако се случи по този начин, че с различен консуматор имате идентичен брой точки в класирането, тогава вие ще си разделите съответната облага.

Първа Лига на България - скъпа ни е, тъй като си е наша

Макар и постоянно да чуваме насмешки по адрес на футбола у нас и българския спорт като цяло, би трябвало да отчетем, че те няма по какъв начин да вървят напред без нашата поддръжка. И макар че не може да се съпоставя по качество с най-хубавите лиги в света, родният шампионат продължава да бъде водещ по генериран интерес измежду почитателите у нас. Това се потвърждава и от телевизионните рейтинги, които ясно демонстрират, че огромните дербита от Първа Лига са с най-голям зрителски дял в България.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР