Сезон 2007/08, Лионел Меси е само на 20 години, но

...
Сезон 2007/08, Лионел Меси е само на 20 години, но
Коментари Харесай

Загуба от Юнайтед промени кариерата на Лионел Меси

Сезон 2007/08, Лионел Меси е единствено на 20 години, само че към този момент блестящ гений, който кара противниците да страдат. Вече му се възхищаваха.

Тогава Барселона губи в полуфиналите на Шампионската лига от Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " с 0:1. Точен против отбора на Франк Рийкард е Пол Скоулс с удар от далечно разстояние. Сложен е завършек на тима на холандеца, с цел да се даде старт на ерата " Гуардиола ". Роналдиньо си потегля, а Пеп дава диригентската палка на Меси. Арежнтинецът става този състезател, който е и досега.

Меси е титуляр на " Олд Трафорд " на 29 април 2008 година, образувайки трио в офанзивата със Самуел Ето`о и Роналдиньо, оставяйки Тиери Анри на пейката. Но Барселона не съумява да откри метод да победи Юнайтед с огромния Едвин ван дер Сар, а в 14-ата минута на Скоулс е прецизен за крайното 1:0 след 0:0 на " Камп Ноу ", написа " Марка ".

Меси губи, а по-късно печели два финала в Шампионска лига точно против Юнайтед. Утре Лео ще изведе с капитанската лента отбора си за нов конфликт на " Олд Трафорд ".
 Иниеста: Футболистите на Реал желаят повече трофеи, а тези на Барса - повече купи от Шампионска лига
Иниеста: Футболистите на Реал желаят повече трофеи, а тези на Барса - повече купи от Шампионска лига

" Ако можех, щях да изтрия от паметта си мача с Рома "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР