Севиля загуби от Райо Валекано с 0:1 на Рамон Санчес

...
Севиля загуби от Райо Валекано с 0:1 на Рамон Санчес
Коментари Харесай

Ужас за Севиля! Загуби и от Райо у дома и продължава да пропада

Севиля загуби от Райо Валекано с 0:1 на „ Рамон Санчес Писхуан “ в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Алваро Гарсия.

Мачът стартира с напън на гостите от Мадрид. Така се стигна до 25-ата минута, когато Серхио Камейо излезе един на един против стража на Севиля Марко Дмитрович, само че не съумя да насочи точно топката и стражът отрази.

След рикошет в 47-ата минута топката се озова в краката на Унай Лопес, който стреля от границата на наказателното поле, само че неговият удар бе отразен от вратаря на Севиля.

След центриране в 57-ата минута Ерик Ламела засече топката с едно допиране, само че Столе Димитриевски сподели замайващ инстикт и отрази.

Алваро Гарсия стреля от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Дмитрович, не оставяйки никакъв късмет за сръбския пазач в 62-ата минута – 1:0 в интерес на Райо Валекано.

Гарсия имаше опция да удвои задатъка на своя отбор в 79-ата минута, само че неговият изстрел бе блокиран от защитник на Севиля.

Жоан Жордан стреля непосредствено от директен свободен удар в 83-ата минута, само че неговият удар мина настрана от вратата на Райо.

След този триумф мадридският отбор заема 8-о място във краткотрайното класиране в Ла Лига с актив от 18 пункта, до момента в който пропадането за Севиля продължава, като тимът е на 16-а позиция с 10 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР