Високолетящият Жирона пренесе добрата си форма и в турнира за

...
Високолетящият Жирона пренесе добрата си форма и в турнира за
Коментари Харесай

Жирона се справи без проблеми с Елче за Купата на краля

Високолетящият Жирона придвижи положителната си форма и в шампионата за Купата на Краля, като в профил Елче, налагайки се с 2:0 като посетител в мач от 1/16-финалите на шампионата. Дейли Блинд даде задатък на каталунците в 37-ата минута, а Ян Куто вкара второто попадение в 67-ата минута на срещата.

Първата по-опасна опция в срещата бе на сметката на Елче в 23-ата минута, когато Джон Доналд стреля от границата на наказателното поле на Жирона, само че Мартин Хуан Карлос се намеси и отрази.

Джон Солис Ромеро центрира от корнер за Жирона в 37-ата минута, а Дейли Блинд засече топката с глава във вратата на Елче, с цел да даде задатък на своя отбор.

Жирона продължи със мощната си игра и на старта на второто полувреме. В 52-ата минута Валери получи топката в наказателното и стреля, само че Мигел Сан Роман сподели добър инстикт и отрази.

След центриране за Елче в 55-ата минута, Родриго Мендоса засече с глава, само че топката мина над напречната греда.

Жирона стигна до второто си попадение в срещата в 67-ата минута, когато Порту комбинира с Ян Куто, който с удар от наказателното поле прати топката в долния десен ъгъл, с цел да удвои преднината на своя отбор.

След центриране от корнер за Елче в 82-ата минута, Родриго Мендоса бе получателят на подаването и стреля, само че Хуан Карлос се намеси.

В друга среща, която се изигра по-рано, Хетафе се наложи над Еспаньол с 1:0 и продължава напред в шампионата за Купата на Краля. Единственото попадение в срещата падна в 87-ата минута, когато Луис Мила порази вратата на каталунския отбор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР