Севиля спечели лесно с 3:0 у дома срещу Елче в

...
Севиля спечели лесно с 3:0 у дома срещу Елче в
Коментари Харесай

Севиля не се затрудни с Ечле и взе глътка въздух

Севиля завоюва елементарно с 3:0 вкъщи против Елче в дуел от 19-ия кръг в Примера дивисион. Голове през първото полувреме осигуриха петия триумф да севилци през акцията след 10 футболисти от състава на гостите.

Домакините имаха цялостно преимущество в мача на стадион " Рамон Санчес Писхуан " и в 29-ата минута Юсеф Ен Несири се разписа във вратата на Елче.

Педро Бигас получи червен картон в 41-ата минута за задържане на Сусо, който оставаше на голова позиция. Главният арбитър Сесар Градо в началото сподели жълт картон на бранителя, само че след консултация с видео помощник арбитрите промени решението си и в профил Бигас.

В 44-ата минута аржентинският национал Маркос Акуня осъществя второто попадение във вратата на Елче, а надълбоко в спомагателното време на първата част Ен Несири оформи класическия триумф в интерес на домакините след асистенция на Сусо.

Отборът от Андалусия се изкачи на 13-то място в класирането с 21 точки, до момента в който Елче няма нито една победа на 20-та позиция в Примера дивисион с 6 пункта.

It ends here, and our boys run out 3-0 victors
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР