Севиля си гарантира участие в Лига Европа през следващия сезон,

...
Севиля си гарантира участие в Лига Европа през следващия сезон,
Коментари Харесай

Севиля си гарантира участие в Лига Европа

Севиля си подсигурява присъединяване в Лига Европа през идващия сезон, откакто приключи 2:2 в дербито против Бетис на „ Бенито Виямарин “ в мача от 37-ия кръг на Ла Лига.

Бетис поведе в резултата в 5-та минута, когато Хоакин центрира от фаул в наказателното поле на Севиля, където Марк Бартра засече топката с глава и я вкара във вратата на Давид Сория.

Пабло Сарабия означи гол в 40-та минута, само че попадението не бе зачетено поради засада.

Севиля съумя да изравни резултата в 57-та минута. Уисам Бен Йедер получи доста добър извеждащ пас и остана самичък очи в очи против Педро Лопес. Нападателят стреля, само че първият му удар бе избавен. След това при добавката Бен Йедер имаше шанс топката да рикошира в двама футболисти на Бетис и да се върне в него, след което той не пропусна да вкара в опразнената врата.

Севиля реализира цялостен поврат в 79-та минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле на Бетис Бен Йедер продължи с глава към Симон Кяер, който не пропусна да се разпише.

Бетис съумя да означи изравнителен гол в 81-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Севиля, Лорен съумя да стреля. Ударът му бе избавен от Сория, само че топката се върна в Лорен, който макар че бе изгубил равновесие съумя да вкара във вратата на Севиля.

След това тъждество Бетис е шести с 60 точки, до момента в който Севиля е седми с 55 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР