Севиля не успя да продължи добрата си серия и отстъпи

...
Севиля не успя да продължи добрата си серия и отстъпи
Коментари Харесай

Хетафе спря прогреса на Севиля

Севиля не съумя да продължи положителната си серия и отстъпи с 0:2 при гостуването си на Хетафе в мач от 26-ия кръг на испанската Ла Лига. Головете означиха Мунир Ел Хадади и Енес Юнал.

Първото полувреме бе равностойно имаше положения пред двете порти. През него пропуски за домакините от Хетафе направиха Кристиан Порту и Луис Мла, а за Севиля най-активни бяха Оливер Торес и Жоан Жордан.

Втората част стартира вихрено и единствено пет минути след подновяването на играта Хетафе откри резултата. Борха Майорал подаде към Мунир Ел Хадади, който стреля от границата на наказателното поле и заби топката в средата на вратата.

След това Севиля опита да върне гола, само че ударите на Пап Гей и Хесус Навас не бяха задоволително точни и в последна сметка гостите изгубиха мача.

След това Севиля опита да върне гола, само че ударите на Пепе Гей и Хесус Навас не бяха задоволително точни. За сметка на това домакините бяха задоволително съобразителни и означиха втори гол надълбоко в добавеното време.

Това бе последното нещо, което се случи в мача и в последна сметка Хетафе победи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР