Севиля не се е отказал от идеята да привлече в

...
Севиля не се е отказал от идеята да привлече в
Коментари Харесай

Севиля не се отказва от Раул де Томас

Севиля не се е отказал от концепцията да притегли в състава си нападателя на Еспаньол Раул де Томас. Привличането на 27-годишния футболист е приоритет за андалусийци преди затварянето на трансферния прозорец на 1 септември.

Де Томас желае да напусне Еспаньол, откакто влезе в спор с треньора Диего Мартинес. Затова шефовете на каталунците са склонни да го пуснат чартърен, което изцяло устройва Севиля, защото спортният шеф Мончи нито има опция, нито има предпочитание да харчи сериозна сума за нов нападател.

Севиля не стартира сезона по никакъв начин добре, като записа две загуби и 1 тъждество в първите си три мача в Ла Лига. Затова в клуба незабавно работят поусилване на мощта в офанзива.

Раул де Томас е младеж на Реал Мадрид, само че по този начин и не съумя да пробие в първия тим на " Сантиаго Бернабеу ". В кариерата си досега той е носил екипите на Кордоба, Валядолид, Райо Валекано и Бенфика, а от 2020 година е в Еспаньол, за който има 45 гола и 6 асистенции в 89 мача. Той има и 4 мача за националния тим на Испания.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР