Севиля има интерес към нападателя на Рейнджърс Алфредо Морелос, твърди

...
Севиля има интерес към нападателя на Рейнджърс Алфредо Морелос, твърди
Коментари Харесай

Севиля дебне за звезда на Рейнджърс

Севиля има интерес към нападателя на Рейнджърс Алфредо Морелос, твърди "Фишайес ". 25-годишният колумбиец е един от най-важните играчи на шотландския гранд и бе в основата на мощното показване на тима през предишния сезон и достигането до финала в Лига Европа.

Въпреки това бъдещето му на "Айброкс " е нестабилно, защото договорът му изтича след година и няма да е изненада, в случай че бъде продаден при добра оферта.

В Севиля се оглеждат за нов нападател, защото клубът може да се раздели с голмайстора си Юсеф Ен Несири, който е мечтан от Уест Хам. На "Рамон Санчес Писхуан " са се спряли точно на Морелос, който се надяват да привлекат за неголяма сума. Първата оферта на испанците ще бъде на стойност 8 милиона евро.

Треньорът на андалусийци Юлен Лопетеги е набелязал и още няколко играчи за укрепване на офанзивата, в случай че не успее с привличането на Морелос. Сред тях са Луис Суарес, който е свободен сътрудник, Джонатан Дейвид от Лил и Умар Садик от Алмерия.

Междувременно и мениджърът на Рейнджърс Джовани ван Бронкхорст пък към този момент търси възможен заместител на Морелос, като е спрял погледа си на Рос Стюарт от Съндърланд и Ерик Ботхайм от Краснодар.

Морелос към този момент пет сезона носи екипа на шотландския отбор, за който има 224 мача, 113 гола и 51 асистенции. Той е и национал на Колумбия с 11 мача и 1 попадение на сметката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР