Севиля и Залцбург не се победиха в първи двубой от

...
Севиля и Залцбург не се победиха в първи двубой от
Коментари Харесай

Севиля и Залцбург не се победиха в мач с четири дузпи

Севиля и Залцбург не се победиха в първи дуел от група G на Шампионската лига. Срещата ще остане в историята с четирите дузпи, които за едно полувреме бяха дадени от беларуския арбитър Алексей Кулбаков ( една за домакините и три за гостите). В последна сметка всички те доведоха до крайното 1:1 в един много нервозен дуел в андалуската столица.
 Йънг Бойс победи Манчестър Юнайтед с 2:1 в Шампионската лига
Глупав червен картон спомогна за непредвидена загуба на Юнайтед в Швейцария

Драматичен процес на събитията в Берн

Севиля можеше да започва дуела с ранно откриващо попадение, откакто още в шестата минута Хесус Навас центрира съвършено за Ен Несири, само че ударът му с глава мина настрана от дясната греда.
 Снимка 546440
Източник:

Оттук насетне започва и шоуто на беларуския арбитър Алексей Кулбаков, който до почивката отсъди цели четири дузпи! Три от тях в интерес на гостите от Австрия. Прецедент, който надали скоро ще бъде още един в европейските клубни шампионати.

Но и австрийците не съумяха да се възползват кой знае какъв брой, тъй като изпуснаха цели две от тях. Карим Айдеми и Лука Сучич пропуснаха от бялата точка. Младежкият национал на Германия не откри очертанията на вратата, до момента в който словенецът шутира в гредата. Все отново последният съумя да осъществя 11-метров углавен удар преди този момент, когато Хесус Навас бе направил дузпа №2.

Севилци не останаха капо и също се порадваха на дузпа, отсъдена в края на частта. Тогава след преразглеждане с ВАР, арбитърът Кулбаков отново отсъди тежкото футболно наказване. Иван Ракитич беше задоволително невъзмутим и завоюва самостоятелната борба с Филип Кьон.
 Снимка 546443
Източник:

Второто полувреме започва ужасяващо за андалусийци, които останаха с човек по-малко. Ен Несири симулира за дузпа, а това означаваше втори жълт картон и неговото изпъждане. Макар и посетители, численото преимущество отприщи страховит напън от австрийците. Опасните положения пред Ясин Бону се заредиха едно след друго. Умар Соле пък сътвори величествен пропуск, откакто не откри празната врата от няколко метра.

До края срещата се изнерви много. Севилци скачаха на всяко съдийско решение. Резервата Рафа Мир можеше да зарадва трибуните на " Рамон Санчес Писхуан ", само че насочването му с глава попадна в обятията на вражеския пазач.
 Снимка 546441
Източник:

В идващия кръг Залцбург семейства на Лил, до момента в който Севиля ще гостува на сложен конкурент в лицето на Волфсбург.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР