Севиля и Рома излизат един срещу друг в 1/8-финален сблъсък

...
Севиля и Рома излизат един срещу друг в 1/8-финален сблъсък
Коментари Харесай

Съставите на Севиля и Рома

Севиля и Рома излизат един против различен в 1/8-финален конфликт от Лига Европа. Двата тима не съумяха да играят между тях през март и по тази причина спечелилият от този конфликт ще бъде решен в един мач, който ще се организира на безпристрастен терен - на MSV Arena в Дуисбург. Този, който продължи напред, ще се изправи против спечелилия от двойката Уулвърхамптън - Олимпиакос, които играят по-късно през днешния ден на " Молиню " след 1:1 в първия мач.

Отборът на Севиля е безспорен хегемон в шампионата с пет трофея от конкуренцията. Изненадващо Люк Де Йонг и Мунир Ел Хадади са на пейката за началото. Юсеф Ен-Насири е на върха на офанзивата, подпомаган от Окампос и Сусо. Ясин Буну остава на вратата, макар че Томаш Вацлик към този момент е възобновен.

Рома е без Крис Смолинг и Давиде Дзапакоста, чиито наеми изтекоха. Рожер и Александър Коларов запълват защитната тройка дружно с Джанлука Манчини. Лоренцо Пелегрини, който счупи носа си преди седмица, е на скамейката за началото. Браян Кристанте стартира на мястото на санкции Верету. Николо Дзанило и Хенрих Мхитарян ще поддържат Един Джеко в предни позиции.

Севиля: Буну, Регилон, Карлош, Кунде, Навас, Жордан, Фернандо, Банега, Сусо, Ел-Насири, Окампос

Рома: Лопер, Манчини, Рожер, Коларов, Перес, Диавара, Кристанте, Спинацола, Дзаниоло, Мхитарян, Джеко

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК! Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 6 август  Севиля 19:55предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР