Севернокорейци разкриват, че при управлението на Ким Чен Ун цели

...
Севернокорейци разкриват, че при управлението на Ким Чен Ун цели
Коментари Харесай

"Само нахлуване в страната ще сложи край на агонията ни": Как севернокорейците умират от глад

Севернокорейци разкриват, че при ръководството на Ким Чен Ун цели фамилии умират от апетит, до момента в който диктаторът се концентрира върху нуклеарните оръжия, вместо да изхранва нацията си.

 Жители на Северна Корея, споделят, че са следили по какъв начин майки, които не са могли да работят заради болест, умират от апетит, преди децата им да бъдат сполетени от същата орис.

Според тях Ким Чен Ун е употребявал пандемията от COVID-19 като нов метод да упражни още веднъж надзор върху цивилното си население.

Тези, които са хванати даже да се приближат до границата, са разстрелвани в държавни изтезания. Свидетели описват, че са следили по какъв начин четирима души се подреждат в редица, преди да бъдат обстрелвани с патрони.

Разкритията на очевидците са направени пред английското издание Би Би Си.

Неговите родители ще излежат присъдата си в лагери

Севернокорейците споделят, че са станали „ безумно “ обезверени - доста от тях гледат по какъв начин съседите им и децата им умират от апетит, Според тях единствено навлизане в страната им би поставило завършек на мъката им.

Чан Хо, който е строител, споделя, че боец, който познавал, е бил уволнен от армията, тъй като е бил гладуващ.

Джи Йон, майка, която живее в столицата Пхенян, споделя, че тя и фамилията ѝ непрекъснато се борят с глада, обхванал града.

Тя споделя, че по-рано е измъквала плодове и зеленчуци от хранителния магазин, в който работи, и ги е продавала на пазара дружно със брачна половинка си. Но след пандемията държавното управление към този момент претърсва чантите им за всякаква храна, което значи, че главният източник на приходи е липсващ. Това, дружно с обстоятелството, че от началото на пандемията държавното управление е запечатало границата за импорт на храни, води умирането от апетит на хиляди хора.

Когато Джи Йон се разхожда по улиците на столицата, тя споделя, че постоянно ревизира просяците, които лежат на пода - единствено с цел да откри, че не са умрели от апетит.

Тя споделя още, че цяло семейство, което живеело в съседство на дома ѝ, също умряло от апетит.

Според нея обстановката е станала толкоз отчайваща, че някои хора се самоубиват, с цел да избегнат бавната гибел от апетит.

Според Чан Хо сегашната обстановка е по-тежка от глада през 90-те години на предишния век, когато се счита, че са починали милиони хора. Той изяснява, че разликата в този момент е в това, че държавните сили екзекутират всеки, който направи една " неверна стъпка ".

„ Ако пребивавам по разпоредбите, евентуално ще умра от апетит, само че, пробвайки се да оцелея се опасявам, че мога да бъда задържан, разгласен за изменник и погубен “, споделя Чан Хо. " Ние сме блокирани тук и чакаме да умрем “.

Той е плавал над 59 часа на дълбочина от 80 до 150 метра

Тримата севернокорейци, интервюирани от Би Би Си, разкриват, че по време на разгара на пандемията, на цивилните жители в градовете не е било разрешено да излизат от домовете си в продължение на седмици. Много от тях са оживели единствено тъй като са успявали да се измъкнат през нощта за храна.

Експертите считат, че броят на починалите от COVID-19 може да доближи 45 000 души - доста повече от формалния брой от 74 души.

Тези, които са хванати в клопката на опустошената от апетит страна, са гневни, че Ким Чен Ун, вместо да доставя пазарите с храни и да понижава инфлацията, харчи държавни пари за арсенала си от нуклеарни оръжия.

Те считат, че са били " излъгани " от държавното управление. " Това затваряне на границата върна живота ни с 20 години обратно. Чувстваме се извънредно предадени ", споделя Джи Йон. " Народът в никакъв случай не е желал това безпределно развиване във въоръжаването, което носи компликации на потомство след потомство ".

Страната е изстреляла още две балистични ракети край източното крайбрежие

Севернокорейците считат, че единственият метод да се постави завършек на страданията им е Съединени американски щати да нахлуят в страната им. Те споделят, че една война би предиздвикала хората да извърнат тил на Ким и неговите доближени.

Според наблюдаващите обстановката в Северна Корея става " доста сериозна " и по-лоша, в сравнение с е била след глада в края на 90-те години. И няма признаци ужасите да намалеят, защото пазарите - където множеството севернокорейци купуват храна - остават съвсем празни, а цените на ориза и царевицата са високи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР