Севернокорейският лидер Ким Чен Ун призова за по-големи военни способности

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун призова за по-големи военни способности
Коментари Харесай

Ким Чен Ун инспектира севернокорейските войски и нарежда засилени военни приготовления

Севернокорейският водач Ким Чен Ун прикани за по-големи военни качества против Съединените щати и Южна Корея, оповестиха държавните медии в четвъртък, след неговата отбрана министерството даде обещание да отговори на продължаващите южнокорейско-американски военни учения, които счита за подготовка за навлизане.

По време на посещаване в западна база за оперативно образование в сряда, Ким сподели, че военните би трябвало „ непрестанно ускорява действителните военни учения, ориентирани към бързо възстановяване на бойните качества за съвършена подготвеност за война “, сподели формалната Корейска централна новинарска организация.

Ким сподели, че нарасналата подготвеност е нужна за „ удържане на непрекъснатата опасност от враговете с невероятна мощ “, сподели KCNA.

Той сподели, че Ким е управлявал маневри на военни елементи на мястото, само че не дава детайлности. Снимки от държавните медии демонстрират Ким, облечен в черно кожено яке и застанал в позиция да стреля с пушка, и застанал покрай бойци,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР