Севернокорейският лидер Ким Чен-ун неотдавна показа дъщеря си публично, като

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун неотдавна показа дъщеря си публично, като
Коментари Харесай

Ким Чен-ун готви дъщеря си за наследник

Севернокорейският водач Ким Чен-ун наскоро сподели щерка си обществено, като това евентуално е намек към народа, че един ден ще бъде завещан от едно от децата си, като това би било третото предаване на властта в Северна Корея от един член на династията Ким на различен, излиза наяве от вчерашно послание на южнокорейската разследваща работа към Народното събрание.

През последните няколко месеца Ким сподели щерка си на три събития: при изстрелването на ракета, на фотосесия с учени от оръжейната индустрия и при негова ревизия на ракетен обект. Държавните медии я назовават " най-обичното дете " на Ким, като това предизвика в чужбина диспути дали не я приготвят за ролята на правоприемник, макар че се допуска, че тя е на 9 или 10 години.

На съвещание при закрити врата на парламентарна комисия Националната разследваща работа съобщи, че с проявлението на щерка си на публични места Ким цели да покаже на севернокорейците, че следва още едно династично заместничество, разкри пред публицисти депутатът Йо Сан-бум, взел участие в съвещанието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР