Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че страната му има

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че страната му има
Коментари Харесай

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун отново заплаши с използване на ядрени оръжия

Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че страната му има политика да не се колебае да нанесе нуклеарен удар против противниците си, в случай че бъде предизвикана, оповестиха държавните медии.

Това идва, когато той похвали войските, участващи в неотдавнашния тест на страната за междуконтинентална балистична ракета (ICBM).

От приемането на ескалираща нуклеарна теория предходната година господин Ким неведнъж заплашваше да употребява нуклеарни оръжия преди - изпразно. Но доста задгранични специалисти споделят, че Северна Корея към момента не се е сдобила с функциониращи нуклеарни ракети и също по този начин е малко евентуално да употребява нуклеарните си оръжия първа, тъй като е превъзхождана от Съединени американски щати и техните съюзнически сили.

Северна Корея в понеделник извърши първата си междуконтинентална балистична ракета тест за пет месеца, наричайки тренировката предизвестие за конфронтационните дейности на Съединени американски щати и Южна Корея. Северна Корея цитира неотдавнашна среща сред Съединени американски щати и Южна Корея за усилване на техните проекти за нуклеарно въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР