Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира танкова част и призова за

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира танкова част и призова за
Коментари Харесай

Ким Чен-ун привежда танковете в бойна готовност

Севернокорейският водач Ким Чен-ун инспектира танкова част и прикани за повишение на бойната ѝ подготвеност,  както и за по-голяма " идеологическа и умствена мощ ", оповестява " Ройтерс ".

Става въпрос за първата севернокорейска бронетанкова дивизия. Тя е образувана през 1948 година и е основана в провинция Северен Хванхе, източно от столицата Пхенян. Частта носи името на своя пълководец създател, който я управлява, когато севернокорейските войски окупират Сеул по време на Корейската война от 1950-53 година

По време на визитата си в неделя Ким беше осведомен от командира на дивизията за оперативния проект за нахлуване и защита, прегледа документите и даде насоки за оперативните бойни задачи и образованието на войските.

" Той показа задания и насоки за подсилване на бойната подготовка и бойната мощност на частта по всевъзможен вероятен метод, в това число за по-пълноценно въоръжаване на танковия екипаж с преобладаваща идеологическа и умствена мощ, военното и физическото му образование и цялостната подготовка на бойната техника за постоянна готовност ", оповестява севернокорейската държавна медия KCNA.
 Ким Чен-ун разпореди непрекъсната бойна подготвеност за армията
Ким Чен-ун разпореди непрекъсната бойна подготвеност за армията

Засилване на военните учения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР