Севернокорейският лидер Ким Чен-ун аплодирал с широка усмивка и останал

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун аплодирал с широка усмивка и останал
Коментари Харесай

Ким Чен-ун се развълнувал дълбоко от южнокорейския концерт

Севернокорейският водач Ким Чен-ун приветствал с необятна усмивка и останал надълбоко разчувствуван от концерта на южнокорейски звезди в столицата Пхенян през вчерашния ден, съобщи  севернокорейската публична осведомителна организация КЦТА.

Агенция Франс Прес дефинира като извънредно необикновен обстоятелството, че Ким е участвал на това събитие. По принцип режимът в Пхенян се пробва да предотврати какъвто и да било допир на страната с южнокорейската просвета.

Ким участвал на концерта дружно със брачната половинка си И Сол-джу, която е някогашна певица. Севернокорейският водач се здрависал с южнокорейските реализатори и им поднесъл най-дълбоки благодарности , заяви КЦТА.
 
 БГНЕС
За вторник е очакван още един сходен концерт , показва Агенция Франс Прес. Агенцията отбелязва, че тези културни прояви са следващият симптом за изненадващото разведряване на връзките сред Севера и Юга след Зимните олимпийски игри в Пьончан през февруари. Тогава Ким изпрати в южнокорейския курорт севернокорейски спортисти, женска музикална групировка и по-малката си сестра. Последваха разнообразни дипломатически контакти, вследствие на които са планувани срещи на върха сред двете Кореи, както и сред КНДР и Съединени американски щати.

о
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР